Site Logo

KahramanmaraŞspor 8 yenİ transfer yaptI

Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor devre arası gönderdiği futbolcuların yerine anlaştığı 8 oyuncuyu basına tanıttı. 

Fatura vizyon Kahramanmaraşspor’un devre arasında gözden çıkardığı 7 futbolcunun yerine 8 transfer edilen 8 yeni isim antrenman sonrası basına tanıtıldı. Çoğunluğu ileriye yönelik takıma ilerisi düşünülerek getirilen oyuncular olmak üzere yeni transfer edilen oyuncular maç provasının yapıldığı çift kale antrenman sonrası Teknik Direktör Fethi Çokkeser ile birlikte basın mensuplarına poz verdiler.

Orduspor’dan transfer edilen Sinan Turan, Ispartaspor’dan transfer edilen Osman Oğuz, Adana Demirspor A2 takımından Muhittin Tümbül, Gaziantep Şahinbey Belediyespor Emir Aykurt, Kayseri Erciyesspor A2 Takımından Furkan Konur, Adanaspor A2 takımından Serdar Cansu, Çorumspor’dan Kaleci Miraç Barik, Afyonkarahisarspor’dan Mustafa Boşnak’ı aldılar.

 

5 FUTBOLCU TAKIMDAN AYRILDI

"Bombacı" lakaplı tecrübeli futbolcu Şadi Çolak, geçen sezon attığı 11 gola karşılık bu sezon 9 maçta sadece 2 gol atabilmişti. Şadi Çolak şimdi Ünyespor ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Sezon başında anlaştığımız Mehmet Yılmaz gelecek sezon sonuna kadar Altay ile anlaşmaya vardı. 13 Numaralı formayla oynayan tecrübeli stoper bu sezon 13 maç oynamış olup 7 sarı kart görmüştü.

Geçen sezon Bursaspor'dan kiralık gelen Emrah Kiraz ile bu sezonun başında kulübümüzle 2 sezon anlaşma imzalamasına rağmen, geçtiğimiz günlerde bu sözleşme karşılıklı olarak fesh edilmiş durumda. Genç futbolcu 1'i kupa maçı olmak üzere toplam 4 maç oynadı, 1 gol attı ve 5 sarı kart gördü. İki maçta forma şansı bulan genç kaleci Ömer Sepici ise Fethiyesporla 1,5 senelik sözleşme imzaladı.

Transfer görüşmeleri devam ederken, bu sezon anlaşmaya vardığımız stoper Mehmet Kahriman Ünyespor'a edildi. Çağdaş Topal’la da yollar ayrıldı.

Haber: İlker YİYEN