Site Logo

Transferlerdekİ son durum..

Faturavizyon Kahramanmaraşspor Antalya kampında halen 2. devreye hazırlık çalışmalarını sürdürürken, transferlerde yaşanan gelişmeler şu şekilde..

Kadro gençleşiyor

Adana Demirspor'un A2 kadrosunda yer alan 18 yaşındaki başarılı forvet Lefkoşa doğumlu Muhittin Tümbül bu sezonun devamında Kahramanmaraşspor formasıyla gol atmaya devam edecek. 20 Lig maçında 11 gol atan yetenekli futbolcu hocasının teşvik etmesiyle 2. Lig'de kiralık olarak Kahramanmaraşspor'da oynayacak.

Geçen sezon Kahramanmaraş Belediyespor'un profesyonelliğe yükselmesinde önemli katkı sağlayan Emir Aykurt, bu sezon yine Fethi hocayla çalışma imkanı buldu. 9 Yıl aradan sonra tekrar profesyonel forma giyecek olan 29 yaşındaki futbolcu amatör futbolda sürekli şampiyonluk mücadelesi vermiş olup, bu sezon Bölgesel Amatör Ligi'nde Şahinbey Belediyespor'da forma giydi. 11 Maçta 6 gol atıp, 5 sarı kart gördü. Geçen sezon şampiyon olan Kahramanmaraş Belediyespor kadrosunda ise 9 kez topu filelere havalandırmıştı.

93 Doğumlu savunma futbolcusu Oğuzhan Azğar ise Kahramanmaraşspor için umut vaad eden transferi oldu. İlk kez 15 yaşında milli takıma çağrılan yetenekli stoper, bugüne kadar 71 kez milli formayı giydi. Şuan Samsunspor'un A2 kadrosunda yer alan futbolcu, Süper Lig'de 6 kez, 1. Lig'de 3 kez oynamış olup, kariyerinde ilk defa 2. Lig'de oynayacak.

5 Futbolcu takımdan ayrıldı, 2'si gitti-gidecek

"Bombacı" lakaplı tecrübeli futbolcu Şadi Çolak, geçen sezon attığı 11 gola karşılık bu sezon 9 maçta sadece 2 gol atabilmişti. Şadi Çolak şimdi Ünyespor ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Sezon başında anlaştığımız Mehmet Yılmaz gelecek sezon sonuna kadar Altay ile anlaşmaya vardı. 13 Numaralı formayla oynayan tecrübeli stoper bu sezon 13 maç oynamış olup 7 sarı kart görmüştü.

Geçen sezon Bursaspor'dan kiralık gelen Emrah Kiraz ile bu sezonun başında kulübümüzle 2 sezon anlaşma imzalamasına rağmen, geçtiğimiz günlerde bu sözleşme karşılıklı olarak fesh edilmiş durumda. Genç futbolcu 1'i kupa maçı olmak üzere toplam 4 maç oynadı, 1 gol attı ve 5 sarı kart gördü.

İki maçta forma şansı bulan genç kaleci Ömer Sepici ise Fethiyesporla 1,5 senelik sözleşme imzaladı.

Bu arada Çağdaş Topal'ın Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor ile anlaştığı öğrenildi.

Transfer görüşmeleri devam ederken, bu sezon anlaşmaya vardığımız stoper Mehmet Kahriman ve orta saha oyuncusu Bilal Türkgüler ise Kahramanmaraşspor yönetimiyle gidişleri konusunda anlaşabilmiş değiller. Ünyespor'un transfer etmek istediği ve prensipte anlaştığı bu iki futbolcunun kalıp kalmayacağı ilerleyen günlerde belli olacak.

Haber: Mehmet İmamoğlu / KahramanMarasSpor.org