Site Logo

KahramanmaraŞspor'a Gönülden Destek KampanyasI

Ligde Maddi imkansızlıklar içerisinde bulunan Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’u bu krizden kurtarmak isteyen takımın gerçek sahipleri destek kampanyası başlattı.  

Krizi aşmak adına bir kampanya başlattıklarını ifade eden Kahramanmaraşspor taraftarları, Hayırlısıyla bir yola çıktık. Kahramanmaraş’ın yetkilileri ve işadamları bu takıma sahip çıkmadıkları için biz taraftarlar olarak bir kampanya başlatalım dedik. Az, çok fark etmeksizin, çorbada bir tutam payımızın olmasını istiyoruz. Ve çok şükür ki,  Kahramanmaraşspor taraftarları içerisinde nabız yokladığımızda başlatılacak kampanyanın sonuç vereceğine yönelik olumlu tepkiler aldık. 

‘KAHRAMANMARAŞSPOR’A GÖNÜLDEN DESTEK KAMPANYASI’ adını vereceğimiz kampanyanın şehrin her kesimine hitap edeceğine yönelik inancımız vardır. Kişisel ya da kurumsal, gönülden geçen ne ise, teslim alıp/teslim etmeye hazırız. Böylesi bir kampanyada şehrin büyüklerinin de kayıtsız kalmayacağına; Kahramanmaraşlının Kırmızı- Beyaz renklere sahiplendiği bir atmosferde, şehrin ileri gelenlerinin siyasetçisi, bürokratı, sivil inisiyatif ve sivil toplum örgütü, işadamı; Her kim olursa, çorbada bir tutam katkıları, toplumsal sinerjide payları olacağına inanıyoruz. İnşallah, Sayın Valimiz ve Sayın Belediye Başkanımızın gönülden desteğini alarak bu hayırlı yola çıkacağız. Az ya da çok, ortaya çıkacak meblağın Kahramanmaraşspor Kulübü’nün bin bir derdine deva olacağını göreceğiz” dediler. 

HESAP ADI: KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş.
TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI
IBAN : TR66-0020-6000-5201-4877-1000-02

Haber: KahramanMarasSpor.Org