Site Logo

KahramanmaraŞspor'a destek toplantIsI...

FV.Kahramamaraşspor İlk yarının son maçı için hazırlıklarını 12 şubat stadında çift kale maç yaparak geçirdi.Çift kale maçını çok sayıda Basın mensubu ve eski Kahramanmaraşspor Yöneticilerinden ve Başkanlarından Doğan Tehçi, Fikret Fındık, Ekrem Karaoğlan ve 46Tar-der Başkanı  İdris Göz izledi. Çift Kale maçında, bu dörtlü Antrenman’dan sonra Kahramanmaraşspor’un geleceği için basının karşısına geçerek önemli açıklamalarda bulundular..! 

DOĞAN TEHÇİ: BU TAKIMA HERKES SAHİP ÇIKMALI! 

Kahramanmaraşspor’un eski Kulüp Başkanlarından Doğan Tehçi,Kahramanmaraşspor’un içinde bulunduğu sıkıntıları herkes biliyor ve görüyor diyerek şunları söyledi.Kahramanmaraşspor’a maddi ve manevi anlamda destek vermek için biz 20 kişilik bir ekiple Kampanya başlattıklarını belirten Doğan Tehçi,                                                                                                                                    Bu gönüllü ekip içerisinde yer alan arkadaşlarımızla birlikte, Futbolcuların geriye dönük Prim alacaklarını ve bu süreçteki oynanacak olan lig maçlarında yine futbolcu kardeşlerimize vereceğimiz primlerle, desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. 

Kahramanmaraşspor’un 20 kişilik yeni kurulan ekip içerisinde Doğan Tehçi, Fikret Fındık, Ekrem Karaoğlan ve 46Tar-der’in çiçeği burnunda Başkanı İdris Göz bu 20 kişilik gönüllü kadrosunda yer alırken, diğer 16 kişi isimlerinin açıklanmamasını istedikleri belirtildi. 

VALİMİZ VE BELEDİYE BAŞKANIMIZA BU ALANDA ÇOK BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR! 

Son haftalarda Kahramanmaraşspor’a daha çok yakınlaşma sağlayan Kahramanmaraş valisi Şükrü Kocatepe, Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ve Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Metin Âşık’ın Takımımızın yanlarında olduklarını görüyoruz. Bu yoğun ilgi ve alakalarından dolayı kendilerine sonsuz teşekkürler ediyoruz.

ALT  TABAKADAKİ  KİŞİLERİNDE  DESTEĞİNE  İHTİYACIMIZ VAR! 

Sürekli üst tabakadaki iş adamlarına destek için yakarışlarda bulunulduğunu belirten Tehçi, Alt tabakadaki Kahramanmaraş’lı hemşerilerimizin ve taraftarlarımızın yardımına ve desteğine bu takımın hem maddi hem manevi desteğine büyük ihtiyacı olduğunu savundu. 

TÜRKİYEDE EN AZ BORCU OLAN KULÜP K.MARAŞSPOR! 

Türkiye liglerinde bir çok takımın maddi sıkıntı ile boğuştuğunu belirten Doğan Tehçi ,Kahramanmaraşspor Kulübünün 3 milyon borcu bulunduğunu,bu borcun bir defaya mahsus olarak kapatılması durumunda Kahramanmaraşspor’un önünün Otoban gibi açık olduğunu söyledi.Bu borcun en az 15 içinde ödenmesi gerekiyor.

BÜYÜK TAKIMLARIN BAŞARISI ŞİRKETLEŞMEKTEN GEÇER! 

Kahramanmaraşspor’un şirketleşmiş olmasından hiç kimsenin rahatsız olmaması gerekiyor. Bunun birçok sayarsak Türkiye’de örnekleri var..!

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş. Trabzonspor, Antalyaspor Takımları Türkiye’nin en zirve tepesindeki isimler örnek göstereceğimiz takımlar ve bu takımlar bulunmuş oldukları hem Türkiye’de, hem Avrupa’da birçok başarılara imza atmış takımlar değilmi.Kahramanmaraşspor Şirketleşmiş olabilir ,neticede takım saha çıkarken Kahramanmaraşspor ismiyle çıkıyor bence bu isimden kimsenin rahatsız olmaması gerekiyor desede..!Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor isim başlığının çıkartılması gerektiğini vurgulayıp, Fatura Vizyon ismini takımın başından kalkması için girişimlerde bulunacaklarını en yakın zamanda Takıma yeni bir isim sponsor’u bulmak için çalışma içerisinde olacaklarını dile getirdi.

 Toplantıda söz alan Ekrem Karaoğlan’ın açıklamaları! 

KAHRAMANMARAŞSPOR İÇİN İLK KAMPANYAYI BİZ BAŞLATTIK! 

Kahramanmaraş’ta EKREM SPOR olarak bilinen ve tanınan Ekrem Karaoğlan’da konuşmasında sıkıntılı bir süreçten geçen kırmızı-beyazlı takımın her kese, her kesime ihtiyacı var, yapılacak olan maddi destek Kahramanmaraşspor’a güç verecektir.

Biz Kahramanmaraşspor’un geçmiş olan 2 prim borçlarını futbolcularımıza dağıtıp, Hafta sonu deplasman’da Başkent ekibi lider Polatlı Buğsaş Takımı ile oynanacak olan karşılaşmanın primlerini yine bizim oluşumunu sağladığımız ekip ödeyecektir dedi. 

FİKRET  FINDIK HERKESİ DESTEĞE DAVET ETTİ! 

Kahramanmaraşspor Taraftarları Onursal Başkanı Fikret Fındık, Geçmişte bu takımı bizim yönetiminde bulunduğumuz arkadaşlarımızla yoğun bir gayret içerisinde olarak Kapıyı kırdık odun yaptık ve takımı zor şartlar altında ligde bıraktık Şimdi eski duruma düşmemek adına, böyle bir oluşum içinde kendimizi gönüllü bir Kahramanmaraşspor eski yöneticisi ve ferdi olarak, Takımımız adına Kampanya başlatıp bu zor gününde maddi ve manevi destek sağlamaya çalışıyoruz. Bu kampanya çerçevesinde tüm Kahramanmaraşspor gönüllülerini takımımızın yanında olmalarını canı gönülden istiyor ve diliyoruz dedi. 

46TAR-DER BAŞKANI GÖZ, TAKIMIMIZ İÇİN NE GEREKİYORSA SEVE SEVE YAPMAYA HAZIRIZ DEDİ! 

Kahramanmaraşspor 46 Tar-der yeni Başkanı İdris Göz Bu camianın içinde yer aldığım için çok mutluyum. Takımımız için maddi ve manevi anlamda ne gerekiyorsa seve seve yapmaya her zaman hazırım dedi.Gün birlik ve beraberlik günüdür, bu birlik ve beraberliğin için de hem alt tabaka hemde üst tabakada 7’den 77’ye her kesimi takımlarının yanlarında olmaları gerekiyor dedi.

 

Haber: Mustafa AYKIR