Site Logo

TaraftarlarIn yenİ baŞkanI İdrİs Göz oldu...


46 Kahramanmaraşspor Taraftarlar Derneği olağan kongresini Pazar günü dernek lokalinde gerçekleştirdi. Tek listeyle gidilen seçimlerde İdris Göz 46 Kahramanmaraşspor Taraftarlar Derneği’nin yeni başkanı oldu.

Kahramanmaraşspor’un 12. adamı olan taraftarlar, yeni başkanını seçti. 46 Kahramanmaraş Taraftarlar Derneği Lokalinde düzenlenen kongreye Kahramanmaraş Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Semerci, Taraftarın Onursal Başkanı Fikret Fındık ve çok sayıda taraftar katıldı. Gündem programının açıklamasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda konuşan Kahramanmaraş Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Semerci, takımlarının 12. Adamının taraftar olduğunu hatırlattı. Kahramanmaraşlı taraftarların 12. Adamlık görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini söyleyen Semerci, yeni yönetimle taraftarların daha da güçlendiğini belirtti. Taraftarların Başkanı olan İdris Göz’e başarılar dileyen Semerci,  şunları dedi: “Kahramanmaraşlı taraftarlar, takımlarına gönülden bağlı ve onların başarısı için yağmur çamur, yaz kış demeden çabalayan insanlardır. Ben bu vefakar insanlara yapmaya çalıştıkları güzel işlerden dolayı başarılar diliyorum. Taraftarımızın bizim yanımızda olduğu gibi, biz de her zaman onların yanındayız. Bu güç ve azimle takımlarımız daha iyi bir sezon geçirecektir.”
Semerci’nin ardından konuşan Kahramanmaraşspor’un eski yöneticisi ve Taraftarın Onursal Başkanı Fikret Fındık, Kahramanmaraşspor taraftarını geç tanıdığı için çok üzgün olduğunu söyledi. Taraftara övgüler yağdıran Fındık, Kahramanmaraşspor taraftarına yapılan her türlü hizmetin az olacağını ifade etti. Taraftarın vefalı ve takımı için gönülden mücadele edeceğini söyleyen Fındık, “Kahramanmaraşspor taraftarı cefakar ve vefakardır. Ben onların takımlarını şampiyon yapmak için çaba harcadıklarını bizzat gördüm. Ben bu güzel insanları geç tanıdığım için çok üzülüyorum. Hiçbir konuda çıkar göz etmeden takımlarına sahip çıkan bu insanlar, her türlü övgüyü hak ediyor. Yeni bir yönetimle yeni bir vizyona giren Kahramanmaraşspor taraftarımıza başarılar diliyorum.’dedi.
46 Kahramanmaraşspor Taraftarlar Derneği Başkanı olan İdris Göz ise şunları dedi: “Taraftar arkadaşlarımın bana vermiş olduğu bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Biz Kahramanmaraşspor’a gönlümüzü verdik. Takımımızın başarısı için de elimizden gelen çabanın en iyisini sergileyeceğiz. Kahramanmaraşspor bizim için bir milli meseledir. Bunu herkesin bu şekilde kabul etmesi için çalışacağız. Bir parti teşkilatı gibi önce kendi evimizden ve mahallemizden teşkilatlanmaya başlayacağız ve takımımızın daha da başarılı olması için elimizden geleni yapacağız. Ben bu duygu ve düşüncelerle seçimlerimize katılan değerli büyüklerime ve tüm taraftar arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”


Yönetim Kurulu Asil Üyeleri:


1-  İdris Göz
2- Yahya Vursavuş
3- Oktay Güneş
4- Erol Binici
5- Yaşar Göl

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri

1- Ferhat Gündeşli
2- Mustafa Kocabaş
3- Ali Kutur
4- Şaban Gül
5- Ali Gözsüz

Denetim Kurulu Asil Üyeleri

1- Vezir Yüce
2- Birol Boz
3- Hayati Soy

Denetim Kurulu Yedek Üyeliği

1- Orhan Külek
2- Osman Abacı
3- Atilla Narlı

Disiplin Kurulu Asil Üyeleri

1- Mustafa Aykır
2- A.Arda Zorkun
3- Turan Tatlıyer

Disiplin Kurulu Yedek Üyeliğine

1- Muzaffer Kaya
2- Cuma Yücel
3- Y.Selim Döndü

Haber: Cebrail SARI