Site Logo

KahramanmaraŞspor'da neŞelİ İdman

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Faturavizyon Kahramanmaraşspor’da destek krizi yavaş yavaş çözüme kavuşurken, futbolcularda idmanlara çıkmaya başladı. Bu hafta sahasında Tarsus İdmanyurdu’nu konuk edecek olan Kırmızı Beyazlılar, bu karşılaşmadan alacakları üç puan ile Sarıyer faciasının izlerini silmeyi hedefliyor

Spor Toto 2. Lig Kırımız Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraşspor, geçtiğimiz hafta idman boykotu krizi ile Sarıyer deplasmanına gitmiş ve bu mücadeleden 3-1 mağlup ayrılmıştı. Bu sonucun ardından Kahramanmaraş’ta takıma destek kampanyaları başlatılırken, bunun ilk adımını da Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz yapmış ve takıma destek çağrısında bulunmuştu. Bu güzel gelişmelerin ardından Kahramanmaraşsporlu futbolcularda hafta sonu oynayacakları Tarsus İdman Yurdu maçının hazırlıklarına başladı. Bir hafta süren idman boykotunun sona ermesi ile neşe içerisinde hafta sonu oynayacakları maçın hazırlıklarına başlayan Kırmızı Beyazlı ekip, desteğin kendileri için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi.
Kahramanmaraşspor’lu futbolcular son zamanlarda yaşanan olumsuzlukların ışığında çıktığı antrenman da keyif verdi. Şakalaşmalar ve kahkahaların bol olduğu idmanda futbolcuların morallerinin yükseldiği gözlemlendi. İlk önce salonda güçlendirme çalışması yapan kırmızı-beyazlılar daha sonra ise ikili mücadele gol pozisyonu ve taktik çalışmalar yaptılar.
Futbolcuların moralinin yüksek olduğu gözlemlenirken çalışmalardaki hırs ve istek görülmeye değerdi.
Yaklaşık 2,5 saat antrenmanda da hem teknik heyette hem de futbolcularda olumsuz en ufak bir durum gözlenmedi. Yani aslan tüm gücüyle Tarsus İdman Yurdu ile savaşacak. Öte yandan Tarsus maçından sonra Kahramanmaraşspor 49 gün boyunca kendi sahasında olmayacak. Devre arası ve kamp sonrası ikinci devrenin ilk maçı 3 Şubat 2013’te oynanılacak.

Haber: Cebrail SARI