Site Logo

Mustafa Poyraz ''Üzerİme düŞenİ yaparIm''

Son zamanlarda Kahramanmaraşspor’a destek vermediği iddasıyla eleştirilen Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Ferudun Kolat ile birlikte Kervanhan’da ortak basın açıklaması yaptı. Gazetecilerin büyük ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Başkan Poyraz, Ben Kahramanmaraşspor’a her zaman destek oldum. Olmaya da devam edeceğim. Kahramanmaraşspor’da bizim, Kahramanmaraş Belediyespor’da bizim. Başkan Ferudun bey bana ne görev düşerse haber versin elimden gelen çabayı gösteririm. Kahramanmaraşspor için birilerini aramam görüşmem gerekirse buna da her zaman varım. Bizi Kahramanmaraşspor düşmanı göstermelerinden rahatsızım. Ben tesis noktasında da başka konularda da her zaman takıma yardımda bulunuyorum. Elimizden gelen gayreti göstermeye hazırım. Kahramanmaraşspor için yapılacak her projeye de destek veririm”dedi.

Benim Gözümde Kahramanmaraş eşittir, Kahramanmaraş Belediyespor dur. Yani bizim birini birinden tefrik etmemiz ayırmamız söz konusu değil. Bu toplantımızın bir şeyine de sebep boş olan insanlar boş laf konuşurlar dedikodu üretirler. Benden alırlar başkasına başkasından alırlar daha bir başkasına. Bu konunun önüne engel olabilmek için sizlerle bir araya gelmek istedik. Şimdi büyükşehir olmuş olan bir şehrin hep örnekler vererek bir yol çiziyoruz. Bazen zorumuza da gitse Gaziantep’i Kayseri gibi komşu illerimizi örnek gösteriyoruz. Güzel olan her şey alınır, Çirkin olan her şey ise itilir. Bu durumdan dolayı da örnek vermeye devam edeceğiz. Şimdi yanı başımızdaki Gaziantep’e baktığımız zaman gerek süper ligde gerekse alt liglerde bir sürü takımı var. Aynı keza Adana’nın, Aynı keza Kayserinin ve bir Trabzon’u hiç katmıyorum ki hayatları tamamen futbol’a dayalı bir kent. Öyle bir şehirde Kahramanmaraş’ımızın iki tane profesyonel ligde takımının olmasından kim rahatsız oluyor ben onu bilemem. Ama inanın öyle bir rahatsızlık varsa ondan şüphe etmek lazım. O Kahramanmaraşlı değildir. Çünkü Kahramanmaraşsporumuzun geçmişteki başarılara imza atması bizim en büyük hedefimiz olur. Neden derseniz bizler bu şehirde yerel yönetici olarak şehri tanıtmak adına bir sürü emek verirken ter dökerken şehrin tarihi dokusunu ve vesaire ortaya çıkartmak adına bunları yaparken spor’un özellikle futbol’un şehirlerin tanıtımında, artısının olmadığını hiçbir şehirde aklıselim sahibi söylemez. Dolayısıyla biz Kahramanmaraşspor’un başarısını biz her zaman kendi başarımız bildik.

KÖTÜ SÖZ SAHİBİNE AİTTİR

Geçtiğimiz gün Ferudun Başkanımız yanında Ticaret odası Başkanımızı aradım ve dedim ki, Kardeşim biz Kahramanmaraş Belediyespor’a herhangi bir destek istemiyoruz. Bu desteği siz Ticaret odası olarak Kahramanmaraşsporumuza verin yani bu insanın günahı gelip Kahramanmaraşspor’u satın almak değil bunu açık söyleyeyim. Bir takım burada sıkıntı varsa dünün sıkıntıları Ferudun Beyi de sıkıntıya soktu. Buraya iyi niyetle geldi, ağrımayan başını ağrıttı. Geldi sahip çıktı takıma o zaman Kahramanmaraşsporlu Kahramanmaraşlı iş adamı da sanayicisi de Ticaret erbabı da hepimiz Kahramanmaraşspor’a destek vermek zorundayız ve vereceğizde. Ben şahsen bu şehrin iki tane takımı var biri Belediyespor biri Kahramanmaraşspordur bunların üst lige çıkması Kahramanmaraş’ın bizler sadece kıvanç verir onur verir. Yerinde kalmanız aşağı inmesi bizleri üzer çünkü biz bu şehrin çocuğuyuz. Bu şehirde bir iş adamı başarıyorsa biz ona alkış tutarız. Şehrimizde Kahramanmaraşsporumuzun en ufak başarısızlıkla alakalı bir şeyim olamaz. Bunu boş lafçılar dedikoducular aldılar başka şekle çevirdiler. İşte falan iş adamı Kahramanmaraşspor’a destek olacakmış Belediye Başkanı buna karşıymış gibi bu tip dedikodular biz yıpratmaz. Nasıl böyle bir şey düşüne bilir insanlar. Biz yerel yöneticiyiz yerel demek bütünü kapsar. Biz bütün sivil toplum örgütleri ile iş adamları ile Kahramanmaraşspor’un yanındayız. Yapmamız ne varsa da hep beraber yapıp bir takım sıkıntıları üzerinden atıp takımın başarısı için el birliği yapacağız.

 Kaynak:Spor46