Site Logo

Taha gol krallIĞInda zİrveye İlerlİyor

Kahramanmaraşspor’un genç golcüsü Taha Balcı, attığı gollerle takımını sırtlamaya devam ediyor. 3 haftalık gol orucunu Sakaryaspor karşısında bozan Taha Balcı, ayrıca bu 3 puan ile takımının 65 günlük deplasman galibiyeti hasretine de son vermiş oldu.


Kahramanmaraşspor’daki performansı ile zaman zaman eleştiri oklarına maruz kalan Taha Balcı, Sakaryaspor karşısında kaydettiği 3 golle, eleştirilere en güzel cevabı vermiş oldu. Ligde en son Bandırmaspor karşılaşmasında fileleri havalandıran genç golcü, 3 haftalık aradan sonra golle yeniden tanıştı. Bu süre içerisinde arkadaşlarının attığı gollerde büyük paya sahip olan Balcı, Sakaryaspor maçı ile gol orucunu bozdu.


Geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde 1461 Trabzonspor takımından transfer edilen Taha Balcı, 2011-2012 sezonunda çıktığı 7 karşılaşmada rakip fileleri 3 kez havalandırarak, gelecek için umut vaat ettiğini göstermişti. Bu sezon ise çıktığı 11 karşılaşmada ağları 7 kez havalandıran Balcı, gol krallına doğru adım adım ilerliyor. Bu sezon gol krallığında Nazilli Belediyespor’da Muğdat Çelik birinci, Polatlı Bugsaşspor’da Emre Aygün ikinci, Kahramanmaraşspor’dan Taha Balcı ise 3. sırada yer alıyor.


Balcı, ligde şu karşılaşmalarda fileleri havalandırdı:
Sakaryaspor A.Ş. 2-3 Kahramanmaraşspor Taha Balcı 3 gol
Bandırmaspor 3-2 Kahramanmaraşspor Taha Balcı 1 gol
Kahramanmaraşspor 2-1 Fethiyespor Taha Balcı 1 gol
Turgutluspor 1-1 Kahramanmaraşspor Taha Balcı 1 gol
Kahramanmaraşspor 3-1 Tepecikspor Taha Balcı 1 gol


Haber: Cebrail SARI