Site Logo

Fİkret FIndIk’tan BeyoĞluspor’a destek

Kahramanmaraşspor taraftarları onursal başkanı Fikret Fındık hafta sonu Beyoğlu Recep Tayyip Erdoğan stadyumunda oynanan  Bölgesel Amatör Liği maçında Beyoğluspor- Şanlıurfa Birecik Belediyespor maçına giderek Beyoğluspor’a destek verdi.

 

Fikret Fındık sitemize yaptıgı açıklamada, Kahramanmaraşspor’umuzun bu hafta maçı olmamasından dolayı bizlerde Beyoğlu beldemize gelerek Beyoğluspor’a destek verelim dedik. Beyoğlu belediye başkanımız sayın Osman Okumuş beldeye çok güzel bir tesis kazandırmış ve seyir zevki veren bir Futbol takımı kurmuş, Bugün ilk defa izlediğim Beyoğluspor rakibi Birecik Belediyespor karşısında güzel ve üstün bir oyun sergileyerek rakibini 3-0 gibi farklı bir skorla kazanarak beni ve karşılaşmayı izleyen tüm taraftarları mutlu etti dedi. Fındık bundan sonrada fırsat buldukça Beyoğlu beldesine gelerek Beyoğluspor’a destek vermeye devam edecegim dedi.

Beyoğlu Belediye başkanı Osman Okumuş, Kahramanmaraşspor taraftarları onursal başkanı Fikret Fındık'a Beldeye gelerek Beyoğluspor - Birecik Belediyespor maçında kendilerine destek veren Fikret Fındık ve diğer taraftarlara teşekkür etti.