Site Logo

KahramanmaraŞspor'lu futbolculardan Pendİk maçI sonrasI açIklama...

Gökhan Aydaş : ‘’ Kötü gidişe dur dedik’’

 

Gökhan Aydaş: “Üç maçlık kötü geçen bir periyodun ardından bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Bunun da mücadelesini en iyi şekilde verdiğimiz düşünüyorum. Buradan teknik heyeti ve tüm camiayı tebrik ediyorum. Bu galibiyetin bizim için çok büyük bir anlamı oldu. İlerleyen haftalarda bu galibiyetin meyvesini alacağız. Bir haftalık bir dinlenme süremiz var. Ardından Sakarya maçı ile maçlarımıza yeniden başlayacağız. Bu karşılaşmayı da kazanarak ligde yolumuza devam etmek istiyoruz.”

Taylan Aydoğan : ‘’ Taraftar arkamızda olsun yeter’’

Taylan Aydoğan: “ilk 7 haftada topladığımız puanlar takımı lider pozisyona taşıdı. Ondan sonraki üç haftalık süreçte kötü bir süreç geçirdik. Biz bu kötü süreci kendimize kredi olarak belirledik ve bunu tükettiğimizi düşünüyorum. Biz 3 haftalık kötü gidişata dur demek için mutlaka bir üç puan kazanmamız gerektiğini biliyorduk. Çünkü bundan sora kaybedeceğimiz tüm puanlar bizleri ligde aşağılara doğru çekecek. Bay haftası olması nedeni ile de bu maç ayrı bir önem arz ediyor. Ayrıca Pendikspor maçında bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza da çok teşekkür ediyoruz. Onların destekleri bizleri daha da ateşliyor. Biz üç beş kişinin yaptığı haksızlığı bütün taraftara yüklemiyoruz. Burası büyük bir şehir, bu şehrin insanları bizlerin arkasında olsun bizim kazanamayacağımız maç yok.

 

Tolga Çavdar : ‘’ Deplasmanı iyi olan bir takımı yendik’’

Tolga Çavdar: “Bütün arkadaşlarımı gösterdikleri üstün mücadeleden dolayı kutluyorum. Pendikspor’un deplasmanlarda iyi oynayan bir takım olduğunu biliyoruz. Böyle bir takıma karşı galibiyet elde ettiğimiz için mutluyuz. Önümüzdeki haftalarda daha iyi hazırlanıp önümüzdeki tüm maçları kazanmak istiyoruz. Biz buradan şampiyon olup bir üst lige çıkmayı hedefliyoruz. Buradaki tüm arkadaşlarımızın amacı ve istediği de bu yöndedir. Ben bu konuda buradan tüm Kahramanmaraşspor camiasına söz veriyorum. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve bu takımı bir üst lige çıkaracağız. İnşallah Kahramanmaraş halkı ve burada bulunan büyüklerimiz bize sahip çıkar ve sıkıntılarımız giderilir. Biz o zaman şampiyonluğa daha da yaklaşmış oluruz.”

 

Adem Aydın : ‘’ İç sahada ilk golümüm attım’’

Adem Aydın: “Her iki takımda çok iyi mücadele etti. Biz sahaya kazanmak için çıktık. Takım olarak iyi kenetlendik ve istediğimiz sonuçla sahadan ayrıldık. Pendikspor maçından istediğimiz sonuçla ayrıldık. İç sahada ilk defa gol attım, burada seyircimizin önünde gol atmayı çok istiyordum ve bunu da başardım. Golü hem taraftarımıza hem de bizleri izlemek için gelen ve bütün engelleri aşan engelli abilerime armağan ettim. Maç esnasında Erhan ile yerlerimizi değiştirdik, golü sezdim diye bilirim, ters kanattan geldim ve golü attım.”