Site Logo

İlter Kasap '' Üç puan bİze büyük moral oldu''

Kahramanmaraşspor Sportif Direktörü İlter Kasap, haftalar sonra puan tablosuna yazdırılan üç puanın takımın moral ve motivasyonunu yükselttiğini söyledi.

 

Çarşamba günü 12 Şubat Stadyumunda oynanan ve Kahramanmaraşspor’un 1-0 kazandığı Pendikspor maçını değerlendiren Sportif Direktör İlter Kasap, bu maçta elde edilen 3 puanın kendilerine çok büyük moral olduğunu ifade etti. Son üç haftadır yaşanan puan kayıpları ile takımın moral ve motivasyonunun düştüğünü ifade eden Kasap, Pendikspor karşısında alınan üç puan ile bay geçirilecek haftayı moralli bir şekilde tamamlayacaklarını söyledi. Takımın sezona iyi başladığını ancak son üç haftadır hakem faktörünün de çok büyük etkisiyle çok kötü sonuçlar elde ettiklerini ifade eden Kasap, hem taraftarın hem de kendilerinin haftalar sonra yüzünün güldüğünü söyledi.


Pendikspor maçını değerlendiren Kasap, “Gruptaki diğer maçlara baktığımız zaman gurupta oynan maçlardan çok enteresan sonuçlar ortaya çıkıyor. Pendikspor maçı öncesi geçtiğimiz Pazar günü Nazilli deplasmanından yorgun döndük. Problemli bir yolculuk yaptık ve Kahramanmaraş’a geldik. Ancak sonuçta ne olursa olsun bu müsabakayı kazanıp yukarılardaki yerimizi korumak istiyorduk. Pendikspor maçının ilk yarısı oyuna çok iyi başladık ve çok güzel pozisyonlarda elde ettik. İl yarı çok net gol pozisyonları kaçırdık. Gole çeviremediğimiz pozisyonlar yakaladık ancak Ademin kaydettiği gol dışında pozisyonlarımızı gole çeviremedik.” dedi.
Maçın ikinci yarısını değerlendiren Kasap, “İkinci yarı skoru korumak ve gol pozisyonunu artırmaya yönelik hamleler yaptık. İkinci yarıya daha iyi şeyler yapma arzusuyla çıktık ancak takımda yorgunluk baş gösterdi. Pozisyon bulamadık ancak skoru korumayı başardık. Bu durumda bizim için ayrı bir önem arz ediyor. İnşallah bu ara dönemde futbolcularımız iyi dinlenir ve bu yarışa iyi bir şekilde devam ederiz.”


Son olarak Kahramanmaraşspor Kulübünün maçlarına hakemlerin damga vurduğunu söyleyen Kasap, “Biz ligin ikinci haftasından bu yana hakemler konusunda çok büyük sıkıntılar yaşıyoruz. İnanılmaz hakem hataları yapılıyor ve biz bunların artık son bulmasını istiyoruz. Son olarak Nazilli maçında %100’lük bir gol pozisyonumuz iptal edildi. Ondan önceki haftalarda da hakemlerden bariz bir şekilde sıkıntılar yaşadık. Kahramanmaraşspor’a karşı art niyet olduğunu söylemiyorum ancak ortada bir sıkıntı olduğunu da düşünüyoruz. Son olarak kendi sahamızda oynadığımız Pendikspor maçına baktığımız zaman da hakemin çok fazla yanlış karar verdiğini görürüz. Biz bu konuda federasyona dilekçemizi verdik ve şikâyetimizi dile getirdik.” Şeklinde konuştu. 

 

Haber: Mustafa AYKIR