Site Logo

Hedef Galİbİyet

Teknik direktör Abdülkerim Durmaz, Hatayspor maçına, mutlak galibiyet için sıkı hazırlandıklarını söyledi.

Durmaz, yaptığı açıklamada, Hatayspor maçı için yoğun bir hazırlık döneminden geçtiklerini, bu zorlu maçı kazanarak liderliği devam ettirmek istediklerini belirtti.

Kahramanmaraşspor'un, ara transferde kaliteli futbolcuları alarak kadrosunu güçlendirdiğine işaret eden Durmaz, ''Takım olarak, her maçımıza güzel futbol ve mutlak galibiyet için hazırlanıyoruz. Hatayspor maçını da kazanarak, zor bir engeli daha aşmak istiyoruz'' dedi.

Şanlıurfa Belediyespor maçında sakatlanan Veli dışında eksik futbolcuları bulunmadığını ifade eden Durmaz, şöyle konuştu:
''Kahramanmaraşspor, grubunun en güçlü kadrosuna sahip. Şanlıurfa Belediyespor maçında, çok iyi mücadele etmemize karşın, hakemin komik bir penaltısıyla sahadan beraberlikle ayrılarak iki puan kaybettik. Bu hafta ise perşembe günü sahamızda konuk edeceğimiz Hatayspor'u yenerek, hatamızı telafi etmek istiyoruz.

Saha ve seyirci avantajının bizde olması çok önemli. Hatayspor maçını kazanmak için camia olarak kenetlendik. Maç, kolay geçmeyecek, futbolcularım da bunun bilincinde ve sıkı hazırlanıyor. Futbolcularım, adeta galibiyete şartlandı. Taraftarlarımızın da desteğiyle 3 puana ulaşacağımızdan eminim.''