Site Logo

Fethİ Çokkeser: ''Taraftar İle kazanacaĞIz''

Spor Toto 2. Lig kırmızı Grubun 9. haftasında Hatayspor ile iç sahada oynayacağı maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdüren Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’da, teknik patron Fethi Çokkeser taraftarı Pazar günü 12 Şubat stadyumuna davet etti.

Bandırmaspor mağlubiyetini değerlendiren Çokkeser, "Bütün amacımız oradan puan ve puanlarla dönmekti. İlk yarıda da iyi pozisyonlarımız vardı. Belki dikkat etseydik ilk yarıda da beraberlik golünü atabilirdik. İkinci yarıda da az pozisyona girdik ama istediğimiz pozisyonu bulduk. Son 15 dakikada gerçekten Bandırmaspor takımının baskısı vardı. Son dakikada yediğimiz golle mağlup olduk. Yediğimiz gol bireysel hatadan kaynaklanan bir goldü. Mağlubiyetten dolayı üzgünüz. Bu mağlubiyeti telafi edeceğiz. Daha ligin başı, bu sadece bir Kaza. Ligde mücadele etmek çok zor. Kimin kimi yeneceği belli olmayan bir lig yaşanıyor. Onun için çok dikkatli olmamız gerekiyor" diye konuştu. Hatayspor maçına yoğun bir tempoda hazırlandıklarını belirten Çokkeser,"Hatayspor maçı bizim için çok önemli. Sıkıntılarımız da var. Adem´in oynamama ihtimali var. Maçta sakatlandı. Taha´nın sakatlığı var. Biz sadece tedbir olsun diye bugün onu antrenmana çıkarmadık" dedi.

Taraftarlardan Hatayspor maçında destek beklediklerini ifade eden Çokkeser, şunları söyledi:“Sahamızda oynayacağımız Hatayspor maçının hazırlıklarını pratik olarak ve teorik olarak sürdürüyoruz. Ümit ediyorum bu maçta iyi bir futbol ile iyi sonuç alırız. Taraftarımıza büyük görev düşüyor. Bu takımın en önemli gücü taraftarımızdır. Lütfen taraftarımız bu rolünü üstlensin ve tribünlerdeki yerini alsın. Doğru ve bilinçli olarak takımını destekleyen taraftar en önemli güçtür” dedi.