Site Logo

Erol AzgIn : '' Galİbİyetten baŞka bİŞey düŞünmüyoruz''

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraş Belediyespor’un Teknik Patronu Erol Azgın, Kendi sahasında oynayacağı Karşılaşmada hedeflerinin mutlak galibiyet olduğunu söyledi.

 

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta Kahramanmaraş’ı temsil eden Kahramanmaraş Belediyespor, Pazar günü kendi evinde oynayacağı Maltepespor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Mavi- Beyazlılar Maltepespor karşısında tüm planlarını galibiyet üzerine kuruyor.

 

Kendi sahalarında Maltepespor karşısında galibiyeti hedeflediklerini kaydeden Azgın, '' Ligde en az gol atan en çok gol yiyen takım ile kendi sahamız da karşılaşacağız. Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak, kazanacağımızı düşünüyorum. Tüm çalışmalarımız bu doğrultuda ilerliyor. İnşallah Darıca Gençler birliği karşısında kaybettiğimiz 3 puanı kendi sahamızda telafi edeceğiz. Bunun için çalışıyoruz ve moralimiz iyi. Bütün planlarımız Maltepespor galibiyeti üzerine. Bu ligde 3 puan çok önemli ama kazanamıyorsak da kaybetmeyi kesinlikle düşünmüyoruz'' dedi.

Erken bir gol bulabilmeleri halinde maçın kendileri açısından rahat geçeceğini savunan Mavi Beyazlıların Teknik Patronu Erol Azgın, şu ifadeleri kullandı:''Gol erken gelmese bile 90 dakika boyunca sabırlı ve oyun disiplininden kopmadan oynamamız gerekiyor. Çünkü kendi sahamızda bir gol yediğimizde iki gol atmamız gerekiyor. O yüzden gol yememek istiyoruz. Taraftarlarımıza galibiyet armağan etmek istiyoruz. Bundan sonraki haftalara daha güçlü, olumlu ve güvenli hazırlanmak istiyoruz. Bu anlamda Pazar günü alacağımız sonuç bizim için çok önemli