Site Logo

K.MaraŞspor'da Hatayspor maçI hazIrlIklarI ve maç karnesİ

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Faturavizyon Kahramanmaraşspor, 4 Kasım 2012 Pazar günü saat 13.30'da Hatayspor ile yapacağı müsabaka için hazırlıklarına devam ediyor.

Pazar günü Kahramanmaraş 12 Şubat Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak olan maçta Kahramanmaraşspor'da Aytaç Deniz'in sakatlıgı devam ediyor. Bandırmaspor karşısında kırmızı kart gören Erhan Kurt haricinde cezalı futbolcu bulunmuyor.

8. Haftaya kadar namağlup ünvanını devam ettirip son hafta Bandırmaspor deplasmanında aldığı yenilgiyle ünvanını kaybeden Kahramanmaraşspor, halen puan tablosunda zirvede bulunuyor. Bu haftaki rakibi Hatayspor ise bir maç eksiğiyle 4 puan kırmızı-beyazlı ekibimizin gerisinde bulunuyor.

Mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak olan Kahramanmaraşspor'umuza başarılar dileriz.

KahramanMarasSpor.org ekibi sizler için tarih boyunca iki takım arasındaki rekabeti araştırdı. İşte çıkan sonuçlar..

15 Sezonda 30 kez liglerde karşı karşıya gelen iki takım, galibiyet konusunda eşit durumdalar: Kahramanmaraşspor 12 kez  galip gelirken, 12 kez de mağlup oldu. Aralarındaki ilk maç 16 Aralık 2012 tarihinde Hatay Atatürk Stadında oynandı. Bu maçtan gol sesi çıkmazken, Kahramanmaraş'taki rövanşta Edeler 3-0 galip geldiler. Kahramanmaraşspor'umuz en farklı galibiyetini 5-1'lik skorla Hanefi Mahçiçek Stadında 19 Ekim 2005 ve 17 Mayıs 2008 tarihlerinde aldı. Hatayspor ise en farklı galibiyetini 29 Ekim 1995'te Ceyhan Şehir Stadında oynanan maçı 4-0'lık skorla aldı. Kahramanmaraşspor rakibi karşısında toplam 29 gol atarken, Hatayspor topu filelere 17 kez gönderdi. Lig dışındaki diğer karşılaşmalarda ise 2001 yılında oynanan Türkiye Kupası maçında Kahramanmaraşspor 1-0 Hatay deplasmanından galip ayrılmıştı. İki takım en son iki sene önce hazırlık maçında karşı karşıya gelmişlerdi. Hatay'da lig öncesi oynanan maçtan ev sahibi takım 1-0 galip gelmişti.