Site Logo

FIndIk’tan Saraç’a geçmİŞ olsun zİyaretİ

Faturavizyon Kahramanmaraşspor’un başarılı Tesis Müdürü İbrahim Saraç, geçirdiği bir rahatsızlık sonucu önceki gün Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesinde ameliyat oldu. Saraç’ı, Kahramanmaraşlı taraftarların onursal başkanı Fikret Fındık ve tribün lideri Yahya Vursavuş’ta hastanede ziyaret ederek yalnız bırakmadı.

Kahramanmaraşspor’un Tesis Müdürü İbrahim Saraç geçirdiği bir rahatsızlık sonrası Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesinde ameliyat edildi. Saraç’ı sevenleri ve Kahramanmaraşspor Kulübü yalnız bırakmadı. Kahramanmaraşspor camiasının sevilen karakterlerinden olan Saraç’ı Kahramanmaraşspor Taraftarının Onursal Başkanı Fikret Fındık ve Asiler Grubu Tribün Lideri Yahyavursavuş’ta hastanede ziyaret etti. Saraç’a geçmiş olsun dileklerinde bulunan Fındık, “Kahramanmaraşspor’umuz için önemli bir ismin geçirmiş olduğu rahatsızlık bizleri üzdü. Ancak durumun kontrol altında olması ve ameliyatla giderilmesi bizleri ve camiamızı sevindirmiştir. Biz kendisine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Her koşulda ve şartta kulübümüzün ve bünyesinde bulunan insanların yanındayız ve bundan sonrada onların yanında olmaya devam edeceğiz. Kahramanmaraş halkı bu gibi konulara çok hassas davranan bir kesimdir. Biz de bu hassasiyeti gösterdik ve sevgili kardeşimizi hastanede ziyaret ettik. Kısa bir sürede taburcu olacağını ve tesiste dinlenmeye geçeceğini öğrendik.” dedi.


Asiler Tribün Lideri Yahya Vursavuş ise, “Değerli tesis müdürümüze geçmiş olsun diyoruz. Kahramanmaraşspor taraftarı olarak her zaman sevdiklerimizin yanındayız.”


Haber: Cebrail SARI