Site Logo

Fİkret FIndIk : ''Futbolda Şaha kalkIyoruz''

Kahramanmaraşspor geçen sezon 3.ligden 2.lige, Kahramanmaraş Belediyespor Bölgesel Amatör Ligi'nden Profesyonel 3. Lige yükselerek Kahramanmaraşspor camiasına büyük bir sevinç yumağı yaşattıkları için futbol adına Kahramanmaraşlı bir spor adamı olarak bundan büyük bir haz ve mutluluk duymaktayım.

Bu yaşanan başarı öyküsünün sevgi tohumlarını ne kadar çok paylaşır ve ekersek okadar çoğalır.

Gün birlik ve beraberlik günü olduğunu bundan önceki yıllarda, çıkmış olduğum Radyo ve TV programlarında bu sözleri sürekli deklare edip durmuştuk. Gelin bir olalım biz olalım nifak tohumları yerine barış, sevgi, kardeşlik tohumlarını ekip başarılarımızı çoğaltıp gelecek nesiller için yeşertelim.

Bugün gelinen noktaya baktığımızda, şehrimizde iki profesyonel takımımız var deyip bununla mutlu olmamız gerekirken, Koskoca Madalyalı şehirde Kahramanmaraşspor-Kahramanmaraş Belediyespor ayrışımı yapanlar olduğunu kulaktan duyuyor ve bu duruma bir Kahramanmaraş’lı sporsever olarak çok üzülüyor ve kahroluyorum.

Futbolda bir çağ yaşıyoruz ve geçen sezon olduğu gibi bu sezonda hep birlikte el ele vererek Futbol dolu güzel günler için Şaha Kalkalım. İki takımımızı geçen yıl olduğu gibi bu sezonda şampiyon yapıp Kahramanmaraş’ın tanıtımı ve gelişiminde sporu, Kahramanmaraş’ı seven herkesin çorbada bir kaşık tuzu olsun diyerek tüm sporseverlere sevgi ve selamlarımı sunuyorum