Site Logo

Alpedo formamIzI yİne süsleyecek!

Vizyon Grup Kahramanmaraşspor A.Ş. Spor Kulübü ile Kahramanmaraş’ın ünlü dondurma markası Alpedo forma reklamı için yeniden anlaştı. Geçen yıl da Kahramanmaraşspor’a sponsor olan Alpedo, takımın forma reklamını ve otobüsünü bir yıl daha süsleyecek.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Vizyon Grup Kahramanmaraşspor A.Ş.’de, yeni sezonun sponsorluk anlaşmaları yapılmaya başladı. İlk olarak Vizyon Grup’un isim sponsoru olduğu kırımız beyazlılarda, forma reklamı anlaşması da yapıldı.

Kahramanmaraş’ın en ünlü dondurma markalarından olan Alpedo, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Akdeniz Aslanları'nın formasını süsleyecek.

Kahramanmaraş Kervanhan’da düzenlenen basın toplantısında konuşan Sportif Direktör İlter Kasap, Kahramanmaraş’a geldikleri günden itibaren Alpedo markasının kendilerine sahip çıktığını hatırlattı.

Geçen yıl yapılan sponsorluk anlaşmasını bu yılda yenilediklerini söyleyen Kasap, Alpedo-Kervanhan Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu’na, takıma olan katkılarından dolayı teşekkür etti.

Kahramanmaraşspor’un Alpedo markası ile bütünleştiğini hazırlatan Kasap, konuşmasında şunları söyledi:
“Kahramanmaraşspor’da görev yapmaya başladığımızdan bu yana Kervan Pastaneleri'nin Alpedo’nun kulübümüze karşı olan yakınlığı ilgisi bizi çok mutlu ediyor. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadılar hem maddi hem manevi yanımızda oldular. Desteklerini her zaman yanımız da hissettik.”

Futbolun en iyi reklam yüzü olduğunu dile getiren Kasap, "Türkiye’de büyük bir marka olan Alpedo’nun Kahramanmaraşspor’un forma sponsoru olması bizim açımızdan gerçekten bu şehirde futbolla ilgilenen insanlar olarak bizleri çok mutlu etti. Futbol günümüzde reklam boyutu en yüksek sektörlerden bir tanesi. Öyle büyük kulüpler var ki formasının önüne reklam alma gereksinimi bile duymuyorlar. Milyonları peşinden koşturan futbol bu tür ilişkilerle çok daha iyi yerlere geliyor. Biz de Kahramanmaraş’ta bu anlamda çok büyük destek sağlayan Sami Kervancıoğlu’na, Kervanhan Pastaneleri'ne, Alpedo dondurmalarına teşekkür ediyoruz. Biz kendilerini her zaman yanımızda bir güç olarak hissediyoruz. Sürekli bizimle beraberler. Formalarımızın önünde onların reklamını taşımaktan gurur duyuyoruz. Aramızdaki ilişkiler o kadar gelişti ki et tırnak gibi olduk. Maçlarımıza gelip sürekli takip ediyorlar. Bu davranış bir şehirde futbola karşı olan ilgiyi alakayı değiştirdiğimizi gösteriyor. Bu anlamda bize çok büyük katkı sağladılar ve sağlamaya da devam ediyorlar" şeklinde konuştu.

Alpedo-Kervanhan Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu ise, Kahramanmaraşspor’a sahip çıkmaya devam edeceklerini söyledi. Alpedo’nun ve Kahramanmaraşspor’un Kahramanmaraş’ın markası olduğunu ifade eden Kervancıoğlu, bu iki markanın bir olmasının tanıtım açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Kahramanmaraşspor ile aile olduklarını ifade eden Kervancıoğlu, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:
"Kahramanmaraşlı bir iş adamı olarak hem yurt içinde hem de yurt dışında Kahramanmaraş’ı temsil ediyoruz. Kahramanmaraşspor bizlere gelerek sponsorluk konusunda görüşme yaptılar. Biz de bir Kahramanmaraşlı iş adamı olarak Kahramanmaraşspor’un her zaman arkasında olacağımızı, her türlü desteği vereceğimizi söyledik. Bundan sonra Kahramanmaraş’ta Kervanhan bir kuruluşu olmasını istedik. Yaklaşık 2 yıldan buyana Kahramanmaraşspor’un sponsorluğunu yapıyoruz. Kahramanmaraşspor’u çok iyi yerlere getirmek için hep beraber çalışacağız. Elimizden gelen her türlü maddi ve manevi desteği vermeye söz verdik; sözümüzü yerine getireceğiz. Futbolcu arkadaşlarımız çok başarılı profesyonel oyuncular. Kahramanmaraşspor’un daha ileri yükselmesi için çok büyük çaba sarf ediyorlar. Gerek oyuncularımız gerek hocalarımız elinden gelen gayreti gösteriyor. Ben hem hocalarımıza hem de oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Sonuçta hepimizi Kahramanmaraşlı'yız ve anımızın akı ile bu bayrağı Türkiye’nin her yerine taşıyacağız"

Konuşmaların ardından sponsorluk sözleşmeleri imzalandı ve Alpedo-Kervanhan Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu’na Kahramanmaraşspor forması hediye edildi.
Toplantıda teknik direktör Fethi Çokkeser ve futbolcular Şadi Çolak ve Ersel Çetinkaya da hazır bulundu.

Haber: Cebrail SARI