Site Logo

Kolat: "Her maçta aynI heyecanI yaŞIyoruz"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Faturavizyon Kahramanmaraşspor A.Ş.’de Kulüp Başkanı Ferudun Kolat, geride kalan 5 haftayı değerlendirdi, "Güzel ve ahlaklı bir futbol sergilemeyi takım olarak felsefe edindik. Bu düşünceyi sahaya çok iyi yansıttığımız için her maçta aynı heyecanı yaşıyoruz" dedi.

5. haftayı lider tamamladıklarını hatırlatan Kolat, toplanan puanlardan son derece memnun olduklarını dile getirdi. 2. Lig’in yeni ekiplerinden olduklarını hatırlatan Kolat, ligin 5. haftasında hedef belirtmenin anlamlı olmayacağını söyledi. Kahramanmaraşspor’un hedefinin güzel ve ahlaklı futbol sergilemek olduğunu dile getiren Kolat, bu konuda takıma olan inancının sonsuz olduğunu belirtti.

Oynanan 5 haftayı değerlendiren Kolat, “Lige kendi sahamızda oynadığımız Ünyespor maçı ile başladık. Bu karşılaşmayı kazana bilirdik, ancak şanssız bir şekilde berabere tamamladık. İkinci hafta ise deplasmanda Çankırıspor’u 3-0 gibi farklı bir skor ile mağlup ettik. Futbolcularımız bu iki haftada çok çalıştılar. Bu çalışmalarının meyvesini de sonraki 3 haftada da aldılar. Sahamızda oynadığımız Tepecispor maçı 3-1 sonuçlandı. Ben bu maçtan çok büyük keyif aldım. Taraftarın da aynı şekilde maçtan çok büyük keyif aldıkların gördüm. Çünkü Kahramanmaraşspor kendine yakışır bir futbol sergiliyor. Futbolun bir spor olduğunu asla unutmuyor. Bizim hedefimiz iyi futbol oynamaktır. Bu maçın ardından Turgutluspor beraberliği ve Fethiyespor galibiyetiyle de takımımız iyi futbolunu skora yansıttığını gösterdi. Ben 5 haftada oynanan karşılaşmalardan çok memnunum. Dediğim gibi Kahramanmaraşspor’un hedefi iyi güzel ve ahlaklı futboldur.”şeklinde konuştu.

5 haftalık süreçte taraftarın kendilerini asla yalnız bırakmadığını hatırlatan Kolat, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Taraftarımız geçen yıl olduğu gibi bu yılda yanımızda. Bizim en büyük gücümüz takıma sonsuz sevgi besleyen taraftarlardır. Biz her fırsatta taraftarımızın güzelliğinden bahsediyoruz. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Sahamızda oynadığımız maçlara çok büyük ilgi gösteriyorlar. Stadyum girişlerinde uzun kuyruklar oluyor. Maç esnasında taraftarımız olumlu desteğiyle takıma ve bize güven veriyor. Ben taraftarımızın aynı şekilde desteğine devam etmesini istiyorum.”