Site Logo

KMS yönetİcİlerİnden emnİyet müdürüne hayIrlI olsun zİyaretİ...

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Metin Aşık’a, KMS yöneticileri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Aşık, “Kahramanmaraşspor için her türlü desteğe hazırız.” Dedi.

Kahramanmaraş’ın 2. Lig ekiplerinden Kahramanmaraşspor, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Emniyet Müdürü Metin Aşık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete Vizyon Grup Kahramanmaraş Bayisi sahibi ve yönetim kurulu üyesi Osman Gemci, Sportif Direktör İlter Kasap, Teknik Direktör Fethi Çokkeser ve basın mensupları katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Metin Aşık, futbolu çok sevdiğini ve görev yaptığı yerlerde futbol takımları ile yakından ilgilendiğini söyledi. Kendisinin de artık Kahramanmaraşsporlu olduğunu dile getiren Aşık, kırmızı beyazlılar için her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi.

Kahramanmaraşsporlu yöneticilerden takım hakkında bilgiler alan Aşık, takımın A.Ş. olmasının büyük bir avantaj olduğunu söyledi. Aşık, “Kahramanmaraş’ın iki takımı olduğunu biliyorum. Kahramanmaraşspor’un 2. Lig’de, Kahramanmaraş Belediyespor’un da 3. Lig’de mücadele ettiğini öğrendim. Her iki takımda Kahramanmaraş’ın markasıdır. Bu markalar bu şehre çok büyük katkılar sağlayacaktır. Ayrıca Kahramanmaraşspor’un A.Ş. olması çok büyük bir avantajdır. A.Ş. olan kulüplerde istikrarlı bir yönetim şekli oluyor. Bu kulüpler için çok daha iyi olur.”dedi.

Aşık, son olarak Kahramanmaraşspor’un maçlarını izlemeye geleceğini söyledi.

Aşık’ın ardından konuşan Kahramanmaraşspor A.Ş. Sportif Direktörü İlter Kasap, Emniyet Müdürüne yeni görevinde başarılar diledi ve Kahramanmaraşspor’un müsabakalarını izlemeye davet etti. Konuşmaların ardından İlter Kasap ve Fethi Çokkeser, Emniyet Müdürü Metin Aşık’a üzerinde ismi yazılı olan 46 numaralı Kahramanmaraşspor forması hediye etti.