Site Logo

K.MaraŞspor İsİm sponsorunu buldu...

Kahramanmaraşspor'un ismine Kahramanmaraş'tan sponsor çıkmadı. Kulübün adı artık Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor olarak sahalara çıkacak.

 

Yaklaşık olarak 2 aydan bu yana çeşitli basın kuruluşlarından Kahramanmaraşspor’un ismine sponsor arandığı haberleri ve açıklamaları yapılmıştı. Süreç içerisinde kulüp başkanı Ferudun Kolat Cem Tv’de katıldığı canlı yayında da Kahramanmaraşspor’a Kahramanmaraşlı bir firmanın isim sponsoru olmasını beklediklerini ifade etmişti. Bu zaman diliminde ise açıklamalara her hangi olumlu bir yanıt gelmedi. Sürecin sonunda ise son haftaya kadar sponsor çıkmadı. Bugün itibari ile Kahramanmaraşspor yönetimi Kahramanmaraşspor’un ismini Faturavizyon Kahramanmaraşspor A.Ş. olarak değiştirdi.

Konu hakkında açıklama yapan Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Ferudun Kolat, Ben uzun zamandan bu yana Kahramanmaraşlı bir firmamızın Kahramanmaraşspor’a isim sponsoru olmasını istediğimizi ilan ettim. Çıktığım bütün canlı yayınlarda ve yaptığım bütün basın açıklamalarında bu konuyu dillendirdim. Ama maalesef son güne kadar hiçbir firmamız isim sponsoru olma yönünde eğilim göstermedi. Bizde mecburen Faturavizyon Kahramanmaraşspor olarak tescil ettirdik. Şuan da kulübümüzün bütün giderleri zaten Faturavizyon tarafından karşılanıyordu. Bu sponsorluk Kahramanmaraş’tan bir firma çıkana kadar askıda bekledi. Kimse talip olmayınca da bizler tescili yaptırdık. Artık takımımızın adı Faturavizyon Kahramanmaraşspor A.Ş. olmuştur. Allah utandırmasın hem şirketimize hem de kulübümüze hayırlı uğurlu olsun”dedi.