Site Logo

K.MaraŞspor yönetİcİlerİnden Tepecİk maçI deĞerlendİrmesİ...

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk yoluna çıkan Kahramanmaraşspor, kendi saha ve seyircisi önünde 3-1 İstanbul temsilcisi Tepecikspor’u mağlup ettikten sonra kulüp başkanı, asbaşkanı ve sportif direktörü spor servisine maç yorumu yaptı. Galibiyet hakkında kulüp başkanı Ferudun Kolat "hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz" ifadelerini kullanırken, kulübün asbaşkanı Ufuk Bilgetekin ise "çok mutluyuz, çok sevinçliyiz" dedi..

Kolat: "Hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz"

Kulüp başkanı Ferudun Kolat, "İlk yarı maça biraz durgun başladık, ama ikinci yarı muhteşem bir Kahramanmaraşspor izledik. Bundan sonraki en büyük amacımız da oynadığımız her maçı kazanıp hedefimize doğru emin adımlarla ilerlemek. Bu maçta farklı bir performans sergilememizin nedenlerinden biri oyuncalarımızın çok yetenekli olmalarıdır. Artık hangi maçta nasıl oynayacaklarını iyi biliyorlar.  Bu nedenle çok iyi bir maç sergilediler. İkinci yarıda sporcularımız takımın muhteşem olduğunu gösterdi.
Kulübün geri çektiği eski yöneticiler aleyhine olan davalar hakkındaki soru üzerine Kolat şu ifadeleri kullandı:
"Hayatta kimseyle bir kavgam yok. Takımın davasına mecburen müdahale olduk. Çünkü süreç daha çabuk ilerledi.  Bu şekilde Kahramanmaraşlı bütün iş adamlarımızla da barışmış olduk. Davadan çekilerek üzerimizden büyük bir yük kalktı.  Bundan sonra sadece takımımızı layık olduğu yere getirmek için çalışacağız."

Bilgetekin: "Çok mutluyuz, çok sevinçliyiz"

Kulübün asbaşkanı Ufuk Bilgetekin yaptığı değerlendirmede, "Üç puanı almak sevindirici. Çankırı deplasmanından üç puan, ardından kendi evimizde üç puan takımın moral ve motivasyon anlamında çok iyi oldu. Bu maç Perşembe günü kendi sahamızda oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası ikinci tur karşılaşması için ışık tuttu. İlk yarı biraz tutuktuk. İkinci yarıda ise havanın çok sıcak olmasına rağmen ve çok istekli bir Tepecikspor'a rağmen Kahramanmaraşspor kendine yakışan futbolu oynadı ve taraftarı ile bir bütün olarak üç puanı aldı." dedi.

Kasap: "Üç puanı taraftarlarımıza hediye ediyoruz"

Sportif Direktör İlter Kasap maçın ardından yaptığı açıklamada: "Bugün almış olduğumuz üç puanı taraftarlarımıza hediye ediyoruz. Karşılaşmanın ilk yarısında istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık, ama ikinci yarıda taraftarlarımızın da desteği ile, futbolcu kardeşlerimiz verilen görevleri yerine getirerek neticede üç golle takımımıza üç puan kazandırdı. Hafta içerisinde oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupasında Sakaryaspor maçının hazırlıklarına ara vermeden devam edeceğiz. Ziraat Türkiye Kupasında hedefimiz rakibimizi eleyerek üst turlara çıkmak" dedi.