Site Logo

Fİkret FIndIk: "HayatImIn en güzel hedİyesİnİ aldIm"

KahramanMarasSpor.org – ‘Kahramanmaraşspor Taraftar Sitesi’ tarafından, Kahramanmaraşspor taraftarları onursal başkanı Fikret Fındık’a teşekkür plaketi verildi.

Fikret Fındık’ı ziyaret eden www.kahramanmarasspor.org yöneticisi Halil Geyik, Kahramanmaraşspor sevdalıları Ali Koca, Adnan Gündeşli ve Hacı Mehmet Gündeşli Kahramanmaraşspor taraftarlarına yapılan maddi ve manevi destekten dolayı Fikret Fındık’a teşekkür ettiler. Ardından Halil Geyik  onursal başkan Fikret Fındık’a teşekkür plaketini sundu.

Site yöneticisi Halil Geyik yapmış olduğu konuşmada, “Bizler Kahramanmaraş’ta spora gönül vermiş taraftarlarız. Sizin spora olan katkılarınızın ve desteğinizin her zaman devam etmesini diliyor ve önemsiyoruz” diyerek teşekkür etti.
Fikret Fındık yapmış olduğu açıklamada, “Bu hediye hayatım boyunca almış olduğum en güzel hediyedir. Bir Kahramanmaraş’lı olarak Kahramanmaraşspor ve taraftarlar için elimden gelen herşeyi yapıyorum ve yapmaya devam edeceğim. Kahramanmaraşspor’un sizin gibi taraftarları olduğu sürece aşamayacağı engel yoktur” dedi.

Takdim edilen plaketin ardından hatıra fotoğrafları çekilerek sohbet edildi.

Teşekkür plaketinde şu ifadelere yer verildi:

 

------------------------------------------------------------------------------------


Saygıdeğer Kahramanmaraşspor
Onursal Başkanı Fikret Fındık,



Kahramanmaraşspor Taraftarı'na vermiş olduğunuz destekten dolayı, Kahramanmaraşsporlu taraftarlar adına şahsınıza ve teker teker emeği bulunan bütün ekibinize teşekkür ederiz.

Sizin katkılarınız sayesinde taraftarlar bir araya toplandı, çeşitli organizasyonlar yapıldı ve kırmızı-beyazlı ekibimiz bir an bile yalnız bırakılmadı.

Ayrıca unutulmamalıdır ki, kulübün en zor dönemlerinde yöneticilik yaparak takımı ayakta tuttunuz, her şarta rağmen ÖNCE KAHRAMANMARAŞSPOR dediniz ve görevinizin bitiminden sonra yine Kahramanmaraşspor’a maddi ve manevi katkıda bulundunuz.

Her sezon daima şehrimizin köklü kulübü Kahramanmaraşspor’un yanında olduğunuzu göstererek, güzel şehrimizin sadece ismine değil, aynı zamanda değerlerine de sahip çıktığınıza bir kez daha şahit olduk.

Zaten bunca hizmetlerinizdendir ki, bu zamana kadar bir çok ödüle layık görüldünüz. Sergilemiş olduğunuz bu yardımsever karakteriniz ile taraftarın gönlünde bir taht kurarak hakkıyla “Onursal Başkan” ünvanına layık görüldünüz.

Bundan sonra da Kahramanmaraşspor’a ve taraftarlarına tam destek vereceğinizden emin olarak, özel ve iş hayatınızda bütün iyilikleri temenni ediyor ve tekrar sayısız destekleriniz için çok teşekkür ediyoruz.


Selam, sevgi ve saygılarımızla,

KahramanMarasSpor.org Ekibi
"Kahramanmaraşspor Taraftar Sitesi"