Site Logo

Ferudun Kolat: ''DavalarI gerİ çektİk''

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Feridun Kolat,  eski Kahramanmaraşspor yöneticileri hakkında açtıkları davaların tamamını geri çektiklerini bildirdi.

Kolat, yaptığı yazılı açıklamada,  şirket olarak 2 yıl önce Kahramanmaraşspor´u devraldıklarını ve bu süre zarfından kentle barışık bir politika izleyerek Kahramanmaraşspor´un başarısı için çaba sarfettiklerini ifade etti.

Kulübü devraldıklarında bazı sorunlar yaşadıklarını aktaran Kolat şunları kaydetti: ´´İlk önce şunu belirtmek isterim ki Kahramanmaraşspor bu şehrin takımı. Şehrin de takıma sahip çıkması gerektiği düşüncesiyle hareket ettik.  Ancak bir özeleştiri yapmak gerekirse kulübü aldığımız günlerde gerek yanlış yönlendirmeler gerekse önyargılı kişilerin bizleri yanlış bilgilendirmeleri nedeniyle kulüpte görev yapmış  yöneticiler hakkında daha önceden valilik kanalıyla acılmış olan davalara müdahil olduk.

Ancak Kahramanmaraş’ta geçirdiğimiz bu zaman içerisinde yaptığımız araştırma ve değerlendirmeler sonucunda   kulübe maddi manevi desteği olan eski yöneticilere acılmış davaların yersiz olduğu kanaatine  vardık.  Bu nedenle kulüp olarak daha önce Kahramanmaraşspor´da görev yapmış yönetici arkadaşlarımız hakkında açtığımız davaların tamamını geri çektik.

Bu anlamda Kahramanmaraşspor'da görev yapmış değerli arkadaşlarımız ve Kahramanmaraş kamuoyunda istemeden oluşan intiba nedeni  ile üzgün olduğumuzu belirtmek istiyoruz.

Amacımız Kahramanmaraş'ta gerek eski kulüp yöneticileri,Kahramanamaraş halkı ve  taraftarı ile tek bir vücut olup bu takımı başarıdan başarıya hep beraber ulaştırmaktır.  

Sportif başarıda birlik ve beraberliğin önemine işaret eden Kolat, kulübü Kahramanmaraş’la bütünleştirme hedefinde olduklarını söyledi.

Kahramanmaraşspor'un şirket takımı olmasına rağmen kapılarının bütün Kahramanmaraşlılara açık olduğunu vurgulayan Kolat, "Hiç bir önyargımız ve ön şartımız olamaz. Sporu seven herkesle kucaklaşmak istiyoruz. Bakınız yeni sezon açıldı ve ilk maçımıza çıktık. İnşallah lig sonunda tıpkı geçen sezon olduğu gibi şampiyonluğumuzu hep beraber kutlamak istiyoruz. Çünkü bu takım Kahramanmaraş'ın" ifadelerini kullandı.