Site Logo

3 Puan İçİn mücadele edeceĞİz

Lig B 5. Klasman Grubu'nda mücadele eden Kahramanmaraşspor'da, teknik direktör Abdulkerim Durmaz, Şanlıurfa Belediyespor ile oynayacakları maçta 3 puan için mücadele edeceklerini söyledi.

Durmaz, yaptığı açıklamada, klasman grubu maçlarının ilkini hafta sonunda deplasmanda Şanlıurfa Belediyespor ile yapacaklarını, bu maçın hazırlıklarını, galibiyeti düşünerek sürdürdüklerini belirtti.

Şanlıurfa Belediyespor'u sahasında yenip klasman maçlarına iyi bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini vurgulayan Durmaz, şöyle konuştu:
''Ara transferde ihtiyaç duyduğumuz mevkiler için 5 futbolcu aldık. Ayrıca iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Klasman grubu maçlarımıza 3 puan farkla lider başlıyoruz ve bu avantajımızı iyi kullanmak istiyoruz. Grubumuzda 8 takım birbirleriyle çok zor geçecek maçlar oynayacak ve bu maçlar sonunda 2 takım ligden düşecek, bir takım ekstra play off maçları oynamaya hak kazanacak. Güçlü bir kadromuz var ve öncelikli hedefimiz Şanlıurfa Belediyespor karşısında puan kaybetmemek.''

Durmaz, bu karşılaşma öncesinde cezalı futbolcularının olmadığını, ara transferde kadrolarına kattıkları Onur İçli'nin sakatlığı nedeniyle görev almasının zor olduğunu sözlerine ekledi.