Site Logo

Edeler Grubundan Fİkret FIndIk'a teŞekkür...

Kahramanmaraş’ın en etkin Grubu Edeler Onursal Başkanları Fikret Fındık’a Maddi ve Manevi Desteklerinden dolayı Teşekkür ettiler.

 

Daha önceki sezonlarda Kahramanmaraş İl özel idaresi önünde toplanarak maçlara toplu birlik giden edeler grubu geçtiğimiz gün yeni mekanının açılışını yoğun bir katılımla gerçekleştirdiler.

Albaraka Türk Bankası Arkasındaki Pasaj’da bir yer kiralayarak iki Takımın Şampiyonluk posterlerini duvara asıp iki takımı desteklemek üzere sahada yerlerini almayı planlayan Edeler Grubu Dernek lokalinin Duvarına dev bir fotoğrafla Onursal Başkanlarına olan sevgilerini duvara yansıttılar.

 

Konu Hakkında Edeler Grubu Tribün Liderlerinden Serkan Altunbaş, Ali Erbilir, Yılmaz Yanık ve Savaş Avcı  yaptıkları ortak açıklamada Kahramanmaraşspor şehrin marka bir takımıdır. Kahramanmaraş Belediyespor’da şehrin takımıdır. Biz iki takımı ayrıt etmeden sahiplenen bağımsız bir grubuz. Geçtiğimiz günlerde bu bağımsızlığımızı ve grubumuzun üyelerini tek çatı altına toplamak için dernek binamızın açılışını gerçekleştirdik. Bu açılış’ta Kahramanmaraşspor Taraftarlarının Onursal Başkanı Sayın Fikret Fındık’ın büyük katkıları vardır. Yıllardan buyana Kahramanmaraşspor Taraftarına sahip çıkan Onursal Başkanımıza ne kadar Teşekkür etsek azdır. O Bizim Onursal Başkanımızdır. Derneğimizin açılışında bile gelerek bizlere Onur verdi. Bizler Onun Hakkını ödeyemeyiz. Kendisine Maddi Manevi derneğimizin açılmasına vesile olduğu için hemde Kahramanmaraşspor taraftarına sahip çıktığı için çok teşekkür ederiz dediler.

  (KAHRAMANMARAŞ’TA BUGÜN)