Site Logo

KMS'den Şampİyonluk kurbanI...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kahramanmaraşspor’da şampiyonluk için koyun kurban edildi.

Geçtiğimiz yıl 3. Lig’de mücadele eden ve Manisa’da yapılan play-off maçları sonrası şampiyon olarak 2. Lig’e yükselme başarısı gösteren Kahramanmaraşspor’da Başkan Ferudun Kolat, elde edilen şampiyonluk ve yeni sezondaki başarılar için kulüp binası bahçesinde koyun kurban etti.

Kahramanmaraş’ta Adana yolu üzerinde bulunan Malik Ejder Türbesini geçen yıl ziyaret ettiklerini ve takımın başarılı olması halinde kurban kesecekleri yönünde adakta bulunduklarını söyleyen Başkan Kolat, sezonun ilk maçı sonrası bu adağı yerine getirdiklerini belirtti.

Kahramanmaraşspor’un geçen sezon yaşadığı sıkıntıları ve aksilikleri hatırlatan Kolat, “Ben geçen yıl yaşadığımız aksiliklerin bir daha yaşanmaması için adağımı yerine getirdim. Kahramanmaraş’ta türbesi bulunan Malik Bin Ejder (R.A.)’a dua ettik ve şampiyon olduğumuz zaman kurban keseceğimizi söyledik. Play-Off şampiyonluğu ardından da bu adağımızı yerine getirmek için sezonun başlamasını bekledik. Sezonun ilk maçı sonrası kurbanımızı kulüp binamızın bahçesinde kestik” şeklinde konuştu.

Ayrıca Ünyespor maçını değerlendiren Kolat, “Takımda çok büyük değişiklikler yapmadık. Geçen yılın şampiyon kadrosuna takviye yaptık ve bu yıl yolumuza bu şekilde devam edeceğiz. Yeni gelen arkadaşların takıma uyum sağlaması ve hocamızın da takıma yeni katılması nedeni ile 3-4 hafta gibi bir zamana ihtiyacımız var. Bu süreç tamamlandığında Kahramanmaraşspor’un çok başarılı olacağına inanıyorum. Kahramanmaraşspor şampiyonluklar hak eden bir kulüptür. Bu yolda da emin adımlarla ilerliyoruz” şeklinde konuştu.

Öte yandan kurban edilen koyunun kanından futbolcuların sakatlanmaması, nazara ve göze uğramaması için alınlarına sürüldü.

Haber: Cebrail SARI