Site Logo

ArtIk edeler tek çatI altInda toplanacak

Kahramanmaraşspor’un efsane taraftar gruplarından ve en aktif taraftar gruplarından Edeler Grubu muhteşem bir törenle lokalini açtı.

Edeler Grubu, taraftarları bir araya getireceği lokalinin açılışını büyük bir katılımla yaptı. Tribün Liderlerinden Samet Saçma, “Yuvamıza kavuştuk, Edeler Grubu’nun gerçek gücü bundan sonra ortaya çıkacak” dedi.
Kahramanmaraşspor’un en eski taraftar gruplarından Edeler Grubu bundan sonra kendi lokallerinde bir araya gelecek. Pazar günü öğleden önce açılışı yapılan lokal, Kıbrıs Meydanı Albarakatürk Bankası arkasında taraftarlara hizmet verecek. Açılışa Kahramanmaraşspor A.Ş. Başkanı Ferudun Kolat, As Başkan Ufuk Bilgetekin, Sportif Direktör İlter Kasap, Kahramanmaraşspor Taraftarının Onursal Başkanı Fikret Fındık, Hacı Gündeşli ve çok sayıda taraftar katıldı.
Açılışta konuşan tribün liderlerinden Samet Saçma katılımcılara teşekkür ederek, “Kahramanmaraş’ta ne kadar spor faaliyeti varsa hepsini takip edeceğiz. Her türlü branşa destek vereceğiz. Edeler Kahramanmaraş’ın her türlü sporunda tribünde olacak.”dedi.

Saçma, açılıştaki konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Açılışını gerçekleştirdiğimiz lokal binamızın taraftar arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu lokalin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz Edeler Grubu olarak yaklaşık 10 yıldır bir arada yaşayan arkadaş gruplarına sahibiz. Arkadaşlarımızla yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez. Yıllardır hep bir arada olduk ve bundan sonrada bir arada olmaya devam edeceğiz. Deplasman maçları dahil tüm maçlara beraber gittik ve geldik. Bu lokalin açılışının geciktiğini biliyoruz. Çünkü biz birlik ve beraberliğimizi hep ayrı mekanlarda pekiştirdik. Bu lokal sayesinde bizim arkadaşlığımız ve dostluğumuz bundan sonra kendi evimizde pekişecek. Tabi nihayetinde biz bir oluşum içerisine girdik. Biz Kahramanmaraş’ta tüm branşları destekleme sözü veriyoruz. Spor adına ne gerekiyorsa bundan sonra Edeler onu yapacak. Sadece futbolda değil tüm spor branşlarında bizleri tribünde göreceksiniz. Ben bu lokalin açılışında emeği olan Hakan Büyükceylan’a, Ali Erbilir’e, Serkan Altunbaş’a, Yılmaz Yanık’a, Sinan Aytemiz’e ve Abdurrahman kardeşimize tekrardan teşekkür etmek istiyorum. İnşallah bu sezon centilmenlik çerçevesinde güzel bir lig geçiririz. Bu bir başlangıçtır, yıllarca arkadaşlarımızla kopuk olduk. Bundan sonra onlarla lokalimizde organize olacağız” dedi.