Site Logo

K.MaraŞspor ve Ünyespor taraftarlarInIn dostluĞu

Kahramanmaraş Albaraka Türk Bankası Merkez binası Arkasındaki Pasaj’da bir yer kiralayarak iki Takımın Şampiyonluk posterlerini duvara asıp iki takımı destekleyen Edeler Grubu’nun Lokalinin ilk ziyaretçileri Ünyespor Taraftarları oldu.

9 Eylül Pazar günü saat 11.30'da muhteşem bir tören ile lokalin açılışını gerçekleştiren Kahramanmaraş’ın en köklü ve en etkin Taraftar grubu Edeler Grubu daha önceki sezonlarda Kahramanmaraş İl özel idaresi önünde toplanarak maçlara toplu birlik gidiyorlardı. Yeni sezonda ise Edeler Grubu yeni mekanında grup üyeleri ile bir araya gelerek stadyuma toplu birlik gidecekler.

Spor Toto 2. Lig sezonunun açılış gününe denk gelen ve aynı gün açılan dernek binasının ilk ziyaretçisi ise Kahramanmaraşspor A.Ş.’nin 2012-2013 futbol sezonundaki ilk açılış maçında takımlarını desteklemeye gelen Ünyespor Taraftarları Dernek binasını ziyaret ederek Derneğiniz Kahramanmaraşspor’a ve spor camiasına hayırlı olsun. Sizlerin bizlere bu yaklaşımınız sizlerin ve Kahramanmaraşlıların İnsanlara yaklaşımının göstergesidir. Bizi aranıza kabul ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Grubunuzun adını gelmeden önce araştırdık ve adının Kardeş anlamına geldiğini öğrendik. Sizde adına yakışanı layık’ı ile yapıyorsunuz. Bu yaklaşımınızdan dolayı Sizi biz Ünyespor Taraftarları olarak Kardeş takım olarak görmek istiyoruz diyerek iki takımda aldıkları kararla Kardeş takım olma adına dernek binasında sohbet ederek karşılıklı Atkı, forma değiştirerek kardeş olmanın mutluluğunu fotoğraflara yansıtarak olayı ölümsüzleştirdiler.

Haber: KahramanMarasSpor.org