Site Logo

K.MaraŞ 2-1 Elbİstan (HazIrlIk MaçI)

Yeni Sezonda 2.lig kırmızı grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor A.Ş. Bölgesel Amatör Ligin(BAL Ligi) Kahramanmaraş Temsilcisi Elbistanspor’u 2-1 mağlup etti. 

 

2012-2013 Futbol Sezonunda spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor A.Ş. yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala Bölgesel Amatör ligin Kahramanmaraş Temsilcisi Elbistanspor ile Saim Çotur stadyumunda ile karşı karşıya geldi. BAL Ligi Temsilcimiz Elbistanspor İle Saat 17:00 bir hazırlık maçı yapan Kahramanmaraşspor A.Ş. 24. Dakikada Kahramanmaraşspor’un geçmiş sezonlarında forma giyen Kilisli Doğumlu Elbistanspor’un Forvet Oyuncusu Hasan Bal’ın golüne engel olamazken 33. Dakikada Âdem Aydın’ın ortası Gökhan Aydaş’ın Topuk Pası sonucu Erhan Çelenk’in önüne düşen top’u bekletmeden kaleye göndermesi ile gerçekleşen beraberlik golü ile iki takımda soyunma odasına 1-1lik skorla gitti.

İkinci yarıya çok hırslı başlayan Kırmızı- Beyazlı takım Kahramanmaraşspor A.Ş. karşılaşmanın 57. Dakikasında Çağdaş Topal’la yakaladığı golle karşılaşmanın skorunu belirledi.

Vali Saim Çotur stadyumunda oynan karşılaşmada BAL Ligi temsilcisi Elbistanspor ise karşılaşmada hırslı bir futbol sergilerken 2. Yarıda ise oyun kurma adına iyi mücadele etse de sahadan 2-1 mağlup ayrılan taraf oldu. 2. Lig temsilcisi Kahramanmaraşspor A.Ş. Elbistan Kalesinde etkili pozisyonlar yakalarken Elbistanspor’un kalecisi rakibi karşısında panter kesilirken top filelerle 2 kez buluşarak ağlandı. Bal Ligi Temsilcimiz Elbistanspor Kahramanmaraşspor kalesine ise zaman zaman geliştirdiği pozisyonlarla giderken 24. Dakikada Hasan Balın ağlandırdığı golle kale ağlarını bir kez ağlandırmayı başardı. Birçok pozisyonun yaşandığı karşılaşmada galip gelen Taraf 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor A.Ş. oldu. Karşılaşmada Kahramanmaraş’ın en etkin taraftar grubu Edeler takımını desteklemek için Saim Çotur stadyumunda yerlerini alarak hazırlık maçı da olsa takımını ateşleyen 12 adam olmasını bildi. 

 (İlker YİYEN /KAHRAMANMARAŞ’TA BUGÜN