Site Logo

Fethİ Çokkeser resmen K.MaraŞspor'da

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor'da yeni teknik direktör Fethi Çokkeser oldu..

Teknik Direktör Bayram Toysal’ın görevden alınmasının ardından Kahramanmaraşspor’da teknik direktörlük görevine Fethi Çokkeser getirildi. As Başkan Bilgetekin, “Fethi hocamızın Kahramanmaraşspor’da çok başarılı olacağına inanıyorum. Kahramanmaraşspor’un ruhunu çok iyi bilen bir insan.”dedi.


Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor’da son iki gündür çok büyük gelişmeler yaşandı. Geçtiğimiz yıl takımı şampiyon yapan ve bu yılda Kahramanmaraşspor’un şampiyonluğa oynayacağını söyleyen Teknik Direktör Bayram Toysal görevinden istifa ederken, yerine Kahramanmaraş spor kamuoyunun çok yakından tanıdığı bir isim olan Fethi Çokkeser getirildi. Çokkeser’in Kahramanmaraşspor ile 1 yıllığına anlaştığı belirtildi. Kahramanmaraşspor’da yıllarca forma giyen ve takım kaptanlığı yapan Çokkeser, çeşitli zamanlarda yine Kırmızı Beyazlı ekipte antrenörlük yapmıştı. Kahramanmaraş Belediyespor’u Bölgesel Amatör Lig’den 3. Lig’e taşıyan Çokkeser, Kahramanmaraşlı futbol severler tarafından kahraman ilan edilmişti. Teknik yönetimini üstlendiği takımlarda kesin ve net kararlar almaktan çekinmeyen Çokkeser, takım motivasyonu da çok iyi sağlayan bir kişiliğe sahip. Kahramanmaraşspor’un bu durumu göz önünde bulundurarak tecrübeli hoca ile anlaştığı ifade edildi.


“BAYRAM TOYSAL’A EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR”

Kahramanmaraşspor tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyen As Başkan Ufuk Bilgetekin, takımın eski hocası Bayram Toysal’a takıma katkılarından dolayı teşekkür etti. Bilgetekin, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Kahramanmaraşspor Kulübü olarak 2012-2013 futbol sezonu öncesinde Teknik Direktörümüz Bayram Toysal ile yaşamış olduğumuz fikir ayrılığı nedeni ile yollarımızı ayırmış olduk. Kendisine geçen yılki şampiyonluktan dolayı ve kamp dönemindeki katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Hocamıza bundan sonraki spor yaşantısında sonsuz başarılar diliyorum. Yönetim olarak yapmış olduğumuz değerlendirmeler sonucunda Kahramanmaraşspor’a Kahramanmaraş’ın sporuna mal olmuş bir ismi getirmeye karar verdik. Kahramanmaraşspor’da yıllarca forma terletmiş ve takımın kaptanlığını yapmış bir isim olan Fethi Çokkeser’i takımın başına getirdik. Kendisi Kahramanmaraşspor’da da değişik sezonlarda hocalık yapmış bir isimdir. Bu nedenle ben takımın başarısında büyük katkısı olacağını düşünüyorum.”


“BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUZ”

Bilgetekin, Fethi hocanın başarılı olacağını inandıklarını söyledi ve şu şekilde konuştu: “Kahramanmaraş Belediyespor’u Bölgesel Amatör Lig’den profesyonel lige çıkarma başarısı gösteren sayın hocamız ile görüştük. Projelerimizi anlattık, kendisi de bizlere projelerini anlattı ve orta bir noktada buluştuk. 2012-2013 sezonunda takımımız Fethi hocamıza teslim ettik. Ben bu güzel gelişmenin takımımıza ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Fethi hocamıza bizim güvenimiz sonsuzdur. Hocamızın elinden gelenin en iyisini en iyi şekilde yapacağına inanıyoruz. Allah her iki tarafı da utandırmasın. Kahramanmaraş’a ve Kahramanmaraşspor camiasına hayırlı uğurlu olsun.”


“13 YIL ARADAN SONRA EVİMDEYİM”

Kahramanmaraşspor’da yıllarca forma giydiğini ve Kırmızı Beyazın kendisinde çok büyük bir yeri olduğunu ifade eden Fethi Çokkeser, 13 yıl sonra yeniden Kahramanmaraşspor’a dönmenin sevincini yaşadığını söyledi. Duygu ve düşüncelerini dile getiren Çokkeser, Kahramanmaraşspor’u bir üst lige taşımak ve başarılarına başarı katmak için elinden geleni yapacağını söyledi. Ayrıca sezon başında takımı devralmanın kendisine olumsuz bir etki etmeyeceğini söyleyen Çokkeser, Kahramanmaraşspor’un çok iyi bir kadrodan oluştuğunu belirtti. Taktik ve teknik anlamda değişikliklerin olacağını belirten Çokkeser, kadronun iyi olduğunu vurguladı

Haber: KahramanMarasSpor.org