Site Logo

TaraftarImIza keyİf veren Futbol İzletmek İstİyoruz...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Kahramanmaraşspor A.Ş.'nin teknik direktörü Bayram Toysal amaçlarının iyi bir takım, taraftarına keyif veren bir futbol izletmek olduğunu söyledi.

Teknik Direktör Bayram Toysal Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi Spor Servisine yaptığı özel açıklamada, Bolu kampının iyi bir ortamda geçtiğini belirterek, Kamp çalışmalarımızı tamamladık. Oyuncularımın kampta gösterdikleri performanstan dolayı çok mutluyum dedi. Takımdan ayrılan ve kadroya yeni katılan futbolcuların olduğunu ifade eden Toysal, şöyle konuştu:

''Kadromuzda geçen sezondan 3 -4 futbolcumuzla yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Yolarımızı ayırdığımız futbolcularımızın yerine ise takviyeler yaptık. Takımımızda uyum sorunu yaşamamak için hazırlık maçları oynadık. Bu Hazırlık maçlarında skor olarak çokta iyi sonuç alama sakta futbol oynama adına çok iyi sonuçlar aldık.

KAMP ÇALIŞMAMIZ VERİMLİ GEÇTİ

Bolu Abant Petro Clup’teki Tesislerde kamp çalışmamız verimli geçti. Yeni sezonda hem hücumda hem de savunmada dengeli bir takım olmak istiyoruz. Amacımız takımı lige en iyi şekilde hazırlamak. Ayrıca, 2-3 transfer daha yapmak istiyoruz. Yeni transferlerle lige iyi bir başlangıç yapacağız.

Bunun için bu takımın taraftarına iyi futbol izletmesi adına sahaya Fair-Play örneği sergileyerek elimizdeki kadroyu en iyi şekilde kullanıp Takımın Ligde kalması bunun yanı sıra takımın üst sıralarda bitirmesi daha da iyisi bu takımın üst liglere yükselmesi için takım halinde hareket edeceğiz dedi.

(KAHRAMANMARAŞ’TA BUGÜN)