Site Logo

BeŞİktaŞ MaçI İptal Edİldİ...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Kırmızı- Beyazlılar 2012-2013 futbol sezonuna Bolu Abant ilçesi Petro Clup tesislerinde hazırlanırken Kamp Programına Süper Ligin dört büyüklerinden biri olan Beşiktaş spor Kulübü Yönetimi tarafından Kahramanmaraşspor A.Ş. yönetimine hazırlık maçı yapma teklifi gelmesinden dolayı harekete geçen Kırmızı- Beyazlılar kamp programının 14 Ağustos Salı günü saat 18.00 a ayırdıkları bu programla Beşiktaş spor Kulübünün programları uyuşmayarak başka programları aksatacağı düşüncesi ile iptal edildi.

PROGRAM UYUŞMAZLIĞINDAN DOLAYI İPTAL ETMEK ZORUNDA KALDIK

Konu Hakkında Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi Spor Servisine Açıklamalarda bulunan Kahramanmaraşspor A.Ş. Teknik Direktörü Bayram Toysal yeni sezon planlamamızın hazırlık maçları içerisinde Beşiktaş spor Kulübü ile de bir hazırlık maçımız mevcuttu ama lakin iki kulübün programlarının uyuşmazlığından dolayı bu hazırlık maçını iptal etmek zorunda kaldık. Bu iptalin yanı sıra eğer Beşiktaş spor Kulübü ile hazırlık maçı netlik kazanamaz ise Yeni Malatyaspor veya Balıkesirspor ile hazırlık maçları ayarlamayı düşünmüştük ama onlarda olmadı. Bütün programlar birbirine zıt hepsi birbiri ile çakışıyor. Birde Beşiktaş spor kulübünü liginin bizden önce başlaması kendilerini sıkıntıya sokuyor ifadelerini kullandı.

YENİ SEZON ÇOK FARKLI OLACAK

Kahramanmaraşspor A.Ş.yi en iyi takım halin getirmeye çalıştıklarını ifade eden Toysal, Kamp dönemimiz çok verimli geçiyor. Gayet keyifli ve iyi niyetli şekilde lige hazırlanıyoruz. Çocukların azmi ve teknik ekibimin çabalarıyla inşallah güzel bir takım ortaya çıkacak. iyi bir takım haline geleceğiz. Kamp çalışmalarının gayet olumlu bir şekilde devam ettiğini dile getiren Toysal, Bu yıl gerçekten bambaşka bir havayla sezona hazırlanıyoruz. Hazırlık maçlarında sonuçtan ziyade verilen taktiğin uygulanması ve takımın uyumu önemli. Her geçen gün takımımız daha iyi yönde, daha uyumlu biçimde yoluna devam ediyor.

TAKIM AYRIMI YAPMA LÜKSÜMÜZ YOK

Petro Tesislerinde yapılacak hazırlık maçlarında rakipleri karşısında güçlü yada güçsüz takım gibi söylenimlere kesinlikle taviz vermediklerini ifade eden Toysal Her rakibimize aynı ciddiyetle bakıyoruz. Her maçta daha iyi oynamaya çalışıyoruz. Bizim için asıl önemli olan da bu. Bunun yanı sıra iyi olduğumuz yönleri de geliştirmek istiyoruz. Hazırlık maçlarında skordan çok, sahaya yansıtılan oyun bizim için önemli. Tabii oynanan futbol istediğimiz şekilde olursa bu skora da yansır. Netice olarak güzel bir futbol ortaya koyup rakiplerimizi mağlup etmek bize güven verir ifadesini kullandı.

SEYİR ZEVKİ DAHA YÜKSEK MAÇLAR İZLETECEĞİZ

Bu sezon zorlu ve güçlü bir ligde güçlü kadrolarını muhafaza eden iyi rakiplere karşı oynayacağız diyen Kahramanmaraşspor A.Ş. Teknik Direktörü Bayram Toysal; bu sezon daha da futbola dayalı seyir zevki daha yüksek maçlar izleteceğiz.  Bütün futbolcular bunun bilincinde ve uyum içerisinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Hazırlık maçlarında kadrodaki tüm futbolculara şans verip oyuncularımızı lige hazırlamak ve ideal kadromuzu oluşturmak istiyoruz. Eksik yönlerimizi belirleyip gerekli önlemlerimizi almak için çalışmalar yapıyoruz. Şuana kadar 1 hazırlık maçı yaptık ve berabere kaldık. Bu hazırlık maçı ile yeni transferlerin uyumunu performansını kıyaslamak mümkün değil. Ama genel olarak bakıldığında sezona hazırlar. Kahramanmaraşspor A.Ş. olarak iyi bir kadromuz var. 2. Lig'de başarılı olmak istiyoruz. Takım olarak iyi bir kamp geçirip ligin başlangıcına kadar hazır hale geleceğiz dedi.  

 (KAHRAMANMARAŞ’TA BUGÜN)