Site Logo

Kalecİ sorunu yaŞamIyoruz

Kahramanmaraşspor Kulübü'nün Basın Sözcüsü Yavuz Nalbantbaşı, kadrolarında 3 kaleci olduğunu ve kaleci sorunu yaşamadıklarını söyledi.

Nalbantbaşı, yaptığı açıklamada, Üçüncü Lig'de mücadele eden Yeni Ereğlispor'a kiraladıkları kaleci Hasan Ali Ersoy'un yeniden Kahramanmaraşspor'a döndüğünü belirtti.

Hasan Ali Ersoy'un Kahramanmaraşspor'a dönmesi sonrasında kadrolarındaki kaleci sayısının 3'e yükseldiğini ifade eden Nalbantbaşı, ''Kaleci sorunu yaşamıyoruz. Klasman grubu maçlarımızı tamamlayıp Türk Telekom Lig A'ya yükselmek istiyoruz ve bunun için geniş bir kadroya ihtiyacımız var.''

Nalbantbaşı, Kahramanmaraşspor'u hedefine taşıyacak kaliteli futbolcular transfer etme yanında gençlere de şans tanıyan bir kulüp olduklarını vurgulayarak, 17-18 yaşında 4 genç futbolcuyu Kahramanmaraşspor'a kazandırdıklarını bildirdi.

Klasman grubu maçlarına hafta sonunda deplasmanda Şanlıurfa Belediyespor ile oynayacakları karşılaşmayla başlayacaklarını ifade eden Nalbantbaşı, bu maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini bildirdi.