Site Logo

Bayram Toysal ''Kamp Dönemİmİz YoĞun Geçİyor''

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kahramanmaraşspor A.Ş.nin teknik direktörü Bayram Toysal, sezon’a iyi bir şekilde gireceklerini söyledi.

 

Bolu Abant Petro Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kahramanmaraşspor A.Ş. Teknik Direktörü Bayram Toysal Kahramanmaraş’ta bugün Gazetesi spor servisine yaptığı açıklamada önümüzde 4-5 hazırlık maçı var bu yapacağımız hazırlık maçlarında bizim için skor önemli değildir dedi.

HAZIRLIK MAÇLARININ SKORU BİZİ ETKİLEMEZ

 

2. Etap Kampında Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Silivrispor, Beşiktaş, Alanya gibi takımlarla hazırlık maçları yapacağını ifade eden Toysal hazırlık maçlarındaki sonuçların lig için ölçü olmadığını ifade ederek şunları söyledi;

Hazırlık maçlarında kadrodaki tüm futbolculara şans verip oyuncularımızı lige hazırlamak ve ideal kadromuzu oluşturmak istiyoruz. Aksayan yönlerimizi de belirleyip gerekli önlemlerimizi almak için çalışmalar yapacağız. Kahramanmaraşspor A.Ş. olarak iyi bir kadromuz var. 2. Lig'de başarılı olmak istiyoruz. Bundan da hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Takım olarak ligin başlangıcına kadar hazır hale geleceğiz.

GÜÇLÜ YA DA GÜÇSÜZ TAKIM AYRIMI YAPMA LÜKSÜMÜZ YOK

 

Petro Tesislerinde yapılacak hazırlık maçlarında rakipleri karşısında güçlü yada güçsüz takım gibi söylenimlere kesinlikle taviz vermediklerini ifade eden Toysal Her rakibimize aynı ciddiyetle bakıyoruz. Her maçta daha iyi oynamaya çalışıyoruz. Bizim için asıl önemli olan da bu. Bunun yanı sıra iyi olduğumuz yönleri de geliştirmek istiyoruz. Hazırlık maçlarında skordan çok, sahaya yansıtılan oyun bizim için önemli. Tabii oynanan futbol istediğimiz şekilde olursa bu skora da yansır. Netice olarak güzel bir futbol ortaya koyup rakiplerimizi mağlup etmek bize güven verir. Hazırlık maçlarımızda 3. Lig ekiplerinde 2 takım, 2. Lig ekiplerinden 1 takım, süper ligden 1 takım ile hazırlık maçı yapacağız ifadesini kullandı.

İYİ BİR TAKIM OLUŞTURACAĞIZ

 

Kahramanmaraşspor A.Ş.yi en iyi takım halin getirmeye çalıştıklarını ifade eden Toysal, Kamp dönemimiz çok verimli geçiyor. Gayet keyifli ve iyi niyetli şekilde lige hazırlanıyoruz. Çocukların azmi ve teknik ekibimin çabalarıyla inşallah güzel bir takım ortaya çıkacak. Yönetimimiz de sağ olsun bizlere her türlü desteği verip her türlü imkanı sağlıyor. İnşallah iyi bir takım haline geleceğiz.

OYUNCULARIN UYUMU BİZİ MUTLU EDİYOR

 

Kamp çalışmalarının gayet olumlu bir şekilde devam ettiğini dile getiren Toysal, Bu yıl gerçekten bambaşka bir havayla sezona hazırlanıyoruz. Hazırlık maçlarında sonuçtan ziyade verilen taktiğin uygulanması ve takımın uyumu önemli. Her geçen gün takımımız daha iyi yönde, daha uyumlu biçimde yoluna devam ediyor. Takıma yeni katılan transferlerin performansı yüzümüzü güldürüyor.

Kampın gayet iyi gittiği ve oyuncuların birbirleriyle iyice uyuştuğu bizi mutlu ediyor, Camia olarak hedefe ve başarıya kenetlenmiş durumdayız dedi.

KENDİ SAHAMIZDA BAŞLAMAK AVANTAJ

 

İyi bir takım oluşturmak için Bolu Abant Petro Tesislerinde sıkı bir çalışma içerisinde olduklarını ifade eden Kahramanmaraşspor A.Ş. Teknik direktörü Bayram Toysal, lige kendi sahamızda başlayacak olmamız bizim için büyük bir avantaj. Grubumuzda çok güçlü takımlar var. Ünyespor'da bunlardan biri. Oynayacağımız ilk karşılaşmada taraftarımızın da desteği ile Lige 3 puanla başlamak istiyoruz. 2. Etap kamp çalışmalarımız çok iyi geçiyor. Biraz zamana ihtiyacımız var. Ortamımız çok iyi. Burada birçok hazırlık maçı yapıp sezona hazırlanacağız. Burada sonuç değil takdiksel olarak ne yapabileceğimiz önemli. Bunun için yapacağımız hazırlık maçlarında takımımızın eksik yerlerini gözetleyip ona göre hareket edeceğiz dedi.

 

  (İlker YİYEN /KAHRAMANMARAŞ’TA BUGÜN)