Site Logo

K.MaraŞspor'da HazIrlIk MaçlarI ProgramI Bellİ Oldu...

Spor toto 2.lig kırmızı grup’ta mücadele verecek olan Kahramanmaraşspor ‘’sportif Direktörü İlter Kasap’’ Bolu Abant Petro Kulüp spor tesislerinde sürdürülen Kamp çalışmaları ve yapılacak olan hazırlık maç programıyla ilgili şu bilgilere yer verdi.

KAMP ÇALIŞMALARI VE YENİ TRANSFERLER UYUM İÇERİSİNDE

Bolu Abant kampı çalışmalarımız çok iyi başladı. Teknik heyet ve futbolcu kadromuz’da her hangi bir sorun yok. Herşey gayet iyi ve güzel bir şekilde seyrediyor. Bu sezon takım kadrosuna yapmış olduğumuz yeni transferler, takımla uyum sorunu yaşamadan çalışmalara istekli ve hırslı bir şekilde devam ediyorlar. Bu sezon büyük bir rekabet içerisinde futbolcularımızın forma savaşı vereceğini düşünüyorum. Umarım iyi bir kamp sürecini kazasız ve belasız bir şekilde tamamlayıp yeni sezon için lige hazır bir şekilde yer alırız.

 

HAZIRLIK MAÇ PROĞRAMIMIZ İSE ŞU ŞEKİLDE SIRALANMAKTA

Kampın ilk hazırlık maçını 08.08.2012 Çarşamba, saat 18.00’da Petro spor tesislerinde, Kahramanmaraşspor A.ş- Erzurum Büyükşehir Belediyespor

11 ağustos 2012 Cumartesi, saat  17.00 Kahramanmaraşspor-Silivrispor

16 Ağustos 2012 Perşembe saat 17.00 Kahramanmaraşspor-Alanyaspor’ arasında oynanacak maç programı hakkında bu bilgilere yer verildi.

Haber: Mustafa AYKIR