Site Logo

K.MaraŞspor'da Bolu KampI BaŞladI...

Bolu Abant Petro kulüp Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını belirten Kahramanmaraşspor Sportif  Direktörü İlter KASAP  burada sürecek olan 15 günlük kamp programımızda lige çok iyi hazırlanıp yeni transferlerimizle taraftarlarımızın karşısına çıkmayı sabırsızlıkla bekliyoruz  dedi.

  

Kahramanmaraşspor'u geçen sezon olduğu gibi, Bu sezonda en iyi takım haline getirmeye çalıştıklarını ifade eden İlter KASAP, şunları söyledi:

  ''2.etap Kamp dönemimiz Bolu Abant Petro kulüpte başlamıştır. Gayet keyifli ve iyi niyetli şekilde lige hazırlanmak istiyoruz. Çok kaliteli bir kadroya sahibiz, geçen sezon canla başla mücadele veren bir çok futbolcu arkadaşlarımız bu sezon kırmızı beyaz forma altında spor toto 2.lig kırmızı grup’ta mücadele verecekler. Geçen sezonki kadromuzdan birkaç oyuncuyla yollarımız  ayrılmıştır  emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor futbol yaşantılarında başarılar diliyorum. Takımdan ayrılan futbolcularımızın yerine eksik gördüğümüz mevkilere çok önemli transferler yaptık. Futbolcuların  azmi ve teknik ekibimin çabalarıyla inşallah güzel bir takım ortaya çıkacak. Yönetimimiz de sağolsun bizlere her türlü desteği verip her türlü imkânı sağlıyor. İnşallah iyi bir takım haline geleceğiz dedi.'