Site Logo

K.MaraŞspor'da 1. etap çalIŞmalar sona erdİ...

Spor Toto 2. Lig’in yeni ekiplerinden Kahramanmaraşspor A.Ş.’de şimdi gözler Bolu Abant Kampında…

 

Yeni sezonda spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor A.Ş. yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyor. 23 Temmuz’da Kahramanmaraş şehir merkezindeki kulüp tesislerinde bir araya gelen kırmızı- Beyazlı ekip 12 ilk etap kampını 12 Şubat stadyumu, Kapıçam, Beyoğlu Recep Tayyip Erdoğan spor kompleksi gibi farklı yerlerde hazırlanırken günde 3 idmanla pas çalışmasının ardından çift kale maçlarla devam eden antrenmanlarda teknik direktör Bayram Toysal, oyuncularla tek tek ilgilenerek, yapmaları gerekenler hakkında bilgi veriyor.

1. ETAP KAMPI GÜNDE 3 İDMANLA GEÇİYOR

 

Teknik Direktör Toysal nezaretinde günü 3 antrenman yaparak 2012-2013 futbol sezonuna hazırlanan kırmızı-Beyazlılar düz koşu, pas çalışmaları, taktik çalışmaları ve çift kale gibi hazırlıklarla devam ederken teknik direktör Bayram Toysal ise zaman zaman antrenmanı durdurarak, futbolcuları uyarlarda bulunuyor.

1.ETAP KAMPI 3 AĞUSTOS SONA ERİYOR

 

23 Temmuz’da yeni sezon hazırlıklarında Kahramanmaraş’taki kulüp tesislerinde başlayan ve günde 3 idmanla yeni sezona hazırlanan Kahramanmaraşspor A.Ş. takıma yapılan yeni takviyelerle sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Takıma katılan yeni isimlerin takıma uyum sağlaması dikkatlerden kaçmazken takımdaki mevcut oyuncularda yeni sezona daha hırslı bir şekilde hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı- Beyazlılar 23 temmuzda başlayan ve oldukça olumlu bir şekilde geçen 1. Etap kampını 03 Ağustos Cuma günü noktalayacak.

1 GÜN İZİN VERİLECEK

 

Yeni Sezona iddialı bir şekilde hazırlanan Akdeniz Aslanları Hazırlık aşamasında 2 dönem kamp yaparak hazırlanırken 1. Dönem kampı sonrasında kampa dahil olan bütün futbolculara kulüp yönetimi tarafından 1 gün dinlenmesi için izin verecek.

1.Etap Kampını Cuma günü sonlandıracak olan Kahramanmaraşspor A.Ş. Kulüp yönetimi futbolculara 3 günlük izin vererek futbolcuların istirahat edip 2. Etap kampına moralli bir şekilde girmelerini hedefliyor. 2. Etap kampı için geçen sezon başında gittikleri Bolu ili Abant ilçesindeki kamp merkezlerinde kamp yaparak yeni sezona hazırlanacaklar.

 

KAMP’TA EKSİKLERİ GÖRÜP NOKTA TRANSFER YAPILACAK

 

2. lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor A.Ş. yeni sezona hazırlanırken hedef olarak belirlenen 1. Lige çıkmak için gerekli mevkilere transferini acele etmeden yapmayı planlıyor. Bunu yanı sıra 2. Etap kampını Bolu’da yapacak olan Kırmızı - Beyazlı Ekip eksiklerini görmesi açısından Kamp merkezinde 1 lig, 2 lig ve 3. Lig takımlarıyla karşı karşıya gelerek takımdaki eksiklerini görüp eksikleri gidermek adına nokta transferler yapmak için çalışmalarda bulunacak.

 (İlker Yiyen/ Kahramanmaraş’ta Bugün)