Site Logo

KMS hazIrlIklarIna günde 3 İdman yaparak devam edİyor...

Yeni sezonda spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor A.Ş., yeni sezon hazırlıklarını 12 Şubat stadyumu, Beyoğlu Recep Tayyip Erdoğan spor kompleksi, kapı çam gibi şehrin farklı yerlerinde yaptığı antrenmanla sürdürüyor.

Günde 3 idmanla 1. Etap kampını sürdüren Kahramanmaraşspor A.Ş de Oyuncuların pas çalışmasının ardından çift kale maçlarla devam eden antrenmanlarda teknik direktör Bayram Toysal, oyuncularla tek tek ilgilenerek, yapmaları gerekenler hakkında bilgi veriyor.

Teknik Direktör Toysal nezaretinde günü 3 antrenman yaparak 2012-2013 futbol sezonuna hazırlanan kırmızı-Beyazlılar düz koşu, pas çalışmaları, taktik çalışmaları ve çift kale gibi hazırlıklarla devam ederken teknik direktör Bayram Toysal ise zaman zaman antrenmanı durdurarak, futbolcuları uyarlarda bulunuyor. 2. Ligin yeni temsilcisi Kahramanmaraşspor A.Ş. yeni sezona hazırlanırken hedef olarak belirlenen 1. Lige çıkmak için gerekli mevkilere transferini acele etmeden yapmayı planlıyor. Bunu yanı sıra 2. Etap kampını Bolu’da yapacak olan Kırmızı - Beyazlı Ekip eksiklerini görmesi açısından Kamp merkezinde 1 lig, 2 lig ve 3. Lig takımlarıyla karşı karşıya gelerek takımdaki eksiklerini görüp eksikleri gidermek adına nokta transferler yapmak için çalışmalarda bulunacak.

(KAHRAMANMARAŞ’TA BUGÜN)