Site Logo

Edeler Grubu İftarda futbolcularla buluŞtu...

28 Temmuz 2012 Cumartesi akşamı Edeler Grubu düzenlediği iftar programında taraftarlar yeni transferlerin de bulunduğu futbolcularla tanışma imkanı buldu..

 

Adana Sofrası lokantasında düzenlenen iftar programına kulüp otobüsüyle gelen futbolcu ve kulüp yetkilileri yanısıra Edeler Grubu’nun genç üyeleri, temsilcileri ve Kahramanmaraş spor siteleri temsilcileriyle birlikte toplam 80 kişi katıldı.

 

Edeler Grubu adına konuşan Yılmaz Yanık, bu programın amacının futbolcularla taraftar arasında kaynaşma sağlamak, taraftar arası birlik ve beraberlik oluşturmak ve yeni sezon için futbolculra moral vermek olduğunu ifade etti.

 

Programdan sonra Kahramanmarasspor.org sitesine demeç veren grubun bir diğer temsilcisi Serkan Altunbaş, grup olarak bu amaca ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Altunbaş aynı zamanda bu organizasyonun ilerleyen zamanlarda daha büyüğünü yapmak istediklerini açıkladı. Edeler Grubu’na büyük katkıda bulunan Hakan Büyükceylan ise telefonla yaptığımız görüşmede Kahramanmaraş esnafının bu tür organizasyonları desteklemeleri gerektiğini belirtti.

 

2012-13 Sezonunda Edeler Grubu’nun yapacağı faaliyetlerle ilgili soruya cevap veren grup temsilcilerinden Ali Erbilir, Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Belediyespor’u destekleyeceklerini ifade etti. Erbilir, “Her iki takım da Kahramanmaraş’ın takımıdır. Her ikisi de geçtiğimiz sezon başarılı performans sergileyerek şampiyon olmuşlardır. Bize de halk olarak ayırdım yapmaksızın her iki takımımızı desteklemek düşer” dedi. Bu doğrultuda dernek oluşturma aşamasında olduklarını söyleyen Erbilir, bütün mahallelere, liselere ve gurbetteki K.Maraşlılar’a temsilcilik verileceğini duyurdu. Son olarak Erbilir, Kahramanmaraş halkını ve spor severlerini Edeler Grubu’na davet etti.

 

Öte yandan günde çift idmanla hazırlıklarına devam eden Kahramanmaraşspor teknik direktörü Bayram Toysal iftar yemeğini düzenleyen Edeler Grubu’na teşekkür ederek, programın kendileri üzerinde olumlu etki oluşturduğunu ifade etti. Programın sonunda kulüp adına plaket teslim alan İlter Kasap ise yeni transferlerin Kahramanmaraş’a bu tip faaliyetler sayesinde çabuk alışacağını belirterek organizasyon ekibine kulüp adına teşekkürlerini sundu. Kulüp başkanı Ferudun Kolat ise yapılan telefon görüşmesinde düzenlenen programdan dolayı kulüp adına teşekkür ederek, sezon boyunca taraftarın bütün maçlara katılmasını beklediklerini ifade etti.

 

Programın ardından hatıra fotoğrafları çekilerek, futbolcular tezahüratlarla yolcu edildi.

 Haber ve fotoğraf: Halil GEYİK (KahramanMarasSpor.org Taraftar Sitesi)