Site Logo

Beledİyespor 17 Temmuz'da Toplanacak...

3. Ligin yeni ekibi Mavi - Beyazlılar 2012-2013 sezonu için kendi tesislerinde topbaşı yapacak.

 

Spor Toto 3. Lig 3.grup’ta mücadele edecek olan Kahramanmaraş Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına 17 Temmuz Salı günü Kahramanmaraş Belediyespor Tesisleri'nde Teknik Direktör Erol Azgın gözetiminde bir araya gelecek.  İlk kez takım halinde bir araya gelecek olan oyuncular yeni sezon hazırlıklarına start verecek.

17 TEMMUZ’DA TOPLANIYORUZ

 

Yeni bir takım oluşturmaya çalıştıklarına vurgu yapan Sportif Danışman Bünyamin Gezer ise takımın 17 Temmuz gibi bir toplanma sürecine gireceğine işaret etti. Sportif Danışman Gezer: “17 Temmuz gibi takımı toparlanıp yeni sezon hazırlıklarını Kahramanmaraş Belediyesi Hanefi Mahçiçek tesislerinde sürdüreceğiz.

Kulüp tesislerinde top başı yapacaklarını ifade eden Gezer Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Yeni sezona dinamik ve etkili bir kadro ile girmek istiyoruz. İlk etap kampımızı kendi tesislerimizde kondisyon toplayarak geçireceğiz.

KAMP’A TAM KADRO GİDECEĞİZ

 

3.Lig temsilcimiz Kahramanmaraş Belediyespor da gözler Bolu kampında. 17 Temmuz toplanacak olan Mavi -Beyazlılar da sportif direktörü Bünyamin Gezer, Ağustos ayının ilk günlerinde başlayacak olan ikinci etap hazırlık kampında tam kadro girmek istediklerini söyledi.  Ağustos ayında büyük ihtimal Bolu’da kamp yapacaklarını ifade eden Gezer bu konuda da transferlerimiz başta olmak üzere canla başla çalışarak hedefimize emin adımlarla ilerlemek ve sezon sonunda bir üst lige yükselmek istiyoruz. Yeni bir kadro oluşturuyoruz. Eksiklerimizi tamamlayıp iyi bir kamp geçirmeyi hedefliyoruz. Bunun içinde en uygun ve yeni olduğumuz için çok hazırlık maçı yapacağımız bir yer arayışındayız.

HEDEFLERİMİZİ KOYMUŞ VE YOLA ÇIKMIŞ BİR TAKIMIZ

 

Hedefi olan bir takım oluşturmaya çalıştıklarını belirten Kahramanmaraş Belediyespor sportif direktörü Bünyamin Gezer, yeni sezona iddialı gireceklerini ifade etti.

Transfer çalışmalarının yapılan titiz çalışmalar sonucunda, gerçekten takıma yararlı olacağına inandığımız ismileri kadromuza dahil ediyoruz. Hedeflerimizi koymuş ve yola çıkmış bir takımız. Başarı için yapılması gereken her şeyi yapmaya hazırız. Güçlü bir takım oluşturmak için yeni isimlerimizi kadromuza dahil edeceğiz, bu konuda daha zamanımız var.

KULÜP ŞEFFAF OLACAK

 

Kahramanmaraş Belediyespor Kulübünün her anlamda şeffaf bir yönetim sergileyeceğini vurgulayan Gezer, Kahramanmaraş halkı kulübünün ne yaptığını bilmesi için kulüp şeffaf olacak. Ben 3 yıldan bu yana Kahramanmaraş’tayım. Yeri geldiği zaman Kahramanmaraş halkıyla konuştum ve takımlar konusunda hep sitemler işittim. Ancak bundan sonra Kahramanmaraş halkı yönetim için sitem değil övgü dolu sözler söyleyecek. Ben inanmadığım ve güvenmediğim insanlarla çalışmam. Şuanda çok güvendiğim insanlarla beraberim. O insanlarla birlikte Kahramanmaraş Belediyespor’u nereden nereye getireceğimizi göreceksiniz.

Haber: İlker YİYEN