Site Logo

K.MaraŞspor 23 Temmuz'da toplanacak...

Kırmızı- Beyazlılar 2012-2013 sezonu için kendi tesislerinde topbaşı yapacak.

 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grup’ta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor A.Ş, yeni sezon hazırlıklarına 23 Temmuz Pazartesi günü Kahramanmaraş Belediyespor Tesisleri'nde Teknik Direktör Bayram Toysal gözetiminde bir araya gelecek.  İlk kez takım halinde bir araya gelecek olan oyuncular yeni sezon hazırlıklarına start verecek.

23 TEMMUZ’DA TOPLANIYORUZ

 

2.lig kırmızı grup'ta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor A.Ş de sportif direktörü İlter Kasap yaptığı açıklamada, 23 Temmuz'da Kahramanmaraş'ta toplanıp, 7 Ağustos Salı gününe kadar yeni sezon hazırlıklarını Kahramanmaraş Belediyesi Hanefi Mahçiçek tesislerinde sürdüreceğiz.

Kulüp tesislerinde top başı yapacaklarını ifade eden Kasap Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Yeni sezona dinamik ve etkili bir kadro ile girmek istiyoruz. İlk etap kampımızı kendi tesislerimizde kondisyon toplayarak geçireceğiz. 6 Ağustos Pazartesi günü çalışmalarımızı noktalayarak Bolu’ya hareket edeceğiz. Futbolcuların özverili çalışmaları Bolu’da da devam edecek. Kampın ilk günlerini güç depolayarak geçireceğiz.

KMS’DE ROTA BOLU KAMPI!

 

2.Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor A.Ş’de gözler Bolu kampında. 23 Temmuz toplanacak olan Kırmızı -Beyazlılar da sportif direktörü İlter Kasap, 7 Ağustos Salı günü başlayacak olan ikinci etap hazırlık kampında eksikleri görerek transferi ona göre yapmayı planladıklarını ifade etti.

YÖNETİM BİZİ KAMP’TA YALNIZ BIRAKMAYACAK

 

Yönetim kurulunun da kendilerini yalnız bırakmadığının altını çizen Kasap, Her zaman olduğu gibi yönetim kurulumuz ile organizeli bir çalışma içindeyiz. Gerek kulüp tesislerimizdeki antrenmanlarda olsun gerekse gidilecek olan Bolu kampında bizleri yalnız bırakmayacaklar. Onların da destekleri ile moralli bir şekilde lige başlayacağız şeklinde konuştu.