Site Logo

Bülent Uzun: ''TakImda KalIcI Olmak İstİyorum''

Kahramanmaraşspor A.Ş'nin Kasımpaşaspor'dan transfer ettiği futbolcu Bülent Uzun, takımda kalıcı olmak istediğini söyledi.

2012-2013 Futbol sezonunda Spor Toto. 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor A.Ş Geçtiğimiz günlerde Kasımpaşa dan 3 Yıllığına Transfer ettiği savunma oyuncusu Bülent Uzun, Kendisi için yepyeni bir sayfa açıldığını ve her şeyin yeni başladığını vurgulayarak, 35 kez genç milli takım formasını giydim. Beşiktaş altyapısında futbola başladım ve 2007 yılında profesyonel oldum. Gecen sezon Yeni Malatyaspor’da oynadım ve oradan Kasımpaşa’ya transfer oldum. Kasımpaşa´da 35 kez genç milli takım formasını giydim. Şimdi ise Kırmızı-Beyazlı ekipte yer almaktan büyük mutluluk duyuyorum. Buralara gelmek çok kolay olmadı. Ayrıca her şey buraya gelmek de değil. Burada büyük başarılara imza atıp, kendimi kanıtlamak ve kalıcı olmak istiyorum dedi. Hedefleri açısından ciddi bir adım attığını düşündüğünü kaydederek, Bu büyük camiada önemli başarılara imza atarak takımda kalıcı olmak istiyorum. Özellikle Kahramanmaraşspor A.Ş taraftarının büyüklüğünü bilmeyen yok. Taraftarımızın önünde oynamak için sabırsızlanıyorum.

 ZORLU BİR SEZON OLACAK

 

Bülent Uzun, zorlu bir sezonun kendilerini beklediğini kaydederken, ''Bu sezon, zorlu bir sezon olacak. Bu sezon kadrolar güçlendi dedi.

Kırmızı – Beyazlı formayla elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını anlatan Uzun, Oturmuş bir kadromuz ve işi bilen bir teknik kadromuz var. Bu her futbolcu için bir şans demek. Bizler de bu değerlere layık olmaya çalışıp, elimizden gelenin en iyisini yapıp, bu sene de şampiyon olacağız. Kasımpaşaspor'dan transfer edilen Rize Doğumlu genç futbolcu, taraftarlarca sevilen, Kahramanmaraş A.Ş'nin vazgeçilmezleri arasında sayılan bir futbolcu olmak istediğine dikkati çekti.

Haber: İlker YİYEN