Site Logo

Toysal: ''İkİ profesyonel takImIn bİr İlde bulunmasI büyük avantaj''

2012-2013 Futbol sezonunda Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor A.Ş nin Teknik patronu Bayram Toysal amaçlarının taraftarların mutluluklarına mutluluk katmak olduğunu söyledi. 

Memleketi Hatay'da Tatilini geçiren Toysal yeni sezonla ilgili düşüncelerini paylaştı. Kentte iki profesyonel takımının bulunmasının bir avantaj olduğunu belirten Toysal ilk teknik adamlık deneyiminde şampiyonluk sevinci yaşadığını, Kahramanmaraşspor A.Ş yi iki yıl aradan sonra yeniden 2. lige çıkarmayı başardıklarını söyledi.

 

Futbolculuk kariyerinde Hatayspor, Çanakkale Dardanelspor, Akçaabat Sebatspor, Gençlerbirliği, Kayserispor, Denizlispor, Kocaelispor, Körfez Belediyespor ve Kartalspor'da forma giydiğini belirten Toysal, "Birçok şampiyonluklar ve sevinçler yaşadım. Ama teknik adamlık döneminde yaşadığım ilk şampiyonluğu hepsinden daha anlamlı buldum. İlk yılımda böyle bir başarıyı elde ettiğim için çok mutluyum. Temennimiz bundan sonra Kahramanmaraşspor A.Ş yi daha iyi yerlere taşımak. Hepimizin ortak amacı; Kahramanmaraş'ta yaşayan insanların mutluluğuna mutluluk katmaktır. " dedi.

2 TAKIM KARDEŞ TAKIMDIR

Kahramanmaraş Belediyespor'un kardeş takımları olduğunu aktaran Toysal, sonuçta iki takımında Kahramanmaraş halkının olduğunu vurgulayarak, "Burada görev yapan insanlar gelip geçicidir. Önemli olan kulüplerdir." diye konuştu. Türkiye'de artık genç teknik adamlara rağbet olduğuna dikkati çeken Toysal, Kulüp Başkanı Feridun Kolat'ın güvenini boşa çıkarmadığı için çok huzurlu ve mutlu olduğunu ifade etti.

 GELECEKLER - GİDECEKLER KAMP’TA BELLİ OLACAK  

Dış transferde 6 oyuncuyla anlaştıklarını belirten Bayram Toysal, kamp döneminde eksik gördükleri mevkilere de transfer yapabileceklerini belirtti. Toysal, mevcut kadroda yer alan 3-5 oyuncuyla yollarını ayırabileceklerini ifade ederek, yeni sezon hazırlıklarına 22 Temmuz'da önce Kahramanmaraş'taki tesislerinde başlayacaklarını, 15 günlük çalışmanın ardından ikinci etap kamp çalışmaları için Bolu Koru Otel'e gideceklerini sözlerine ekledi.

Haber: İlker YİYEN