Site Logo

Beledİyespor'da 4 İmza...

3. Grupta mücadele edeceklerini ifade eden Kahramanmaraş Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Semerci: “Spor Toto 3.Ligi 3. Grupta mücadele edeceğiz. Bu konuda da transferlerimiz başta olmak üzere canla başla çalışarak hedefimize emin adımlarla ilerlemek ve sezon sonunda bir üst lige yükselmek istiyoruz. Yeni bir kadro oluşturuyoruz. Bu kadroya her hafta birkaç arkadaşa imza attırarak anlaşmaya vararak devam ediyoruz. Bugün 4 arkadaşımıza imza attıracağız. Transferlerimizden Mehmet Akif gecen yıl takımımızda mevcut olan bir futbolcu, hatta takımımızda kaptanlık bile yaptı. Volkan Çekiç ise Bank Asya liginde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da görev yaptı şimdi ise 1 yıllık sözleşme ile takımımızda oynayacak, Hayrettin Bank Asya da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un file bekçiliğini yaptı. Fatih Gümüşel ise Yeni Malatyaspor’dan Transfer oldu ve Ortasahada görev yapacak. İnşallah verimlki bir sezon geçiririz. Kadromuza dahil olan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorum. Kahramanmaraş Halkımıza da hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kulübümüzün onursal başkanı Mustafa Poyraz’ın destekleri ile bu günlere geldik. Bundan sonra desteklerini esirgemeyeceklerine inanıyoruz ki hedefimiz olan Bank Asya’ya inşallah 2. Yıl sonra ulaşacağız. Kahramanmaraş´ımızın adını daha da yüksek zirvelere ve dev denilen takımların yer aldığı liglere taşımak istiyoruz.” diye konuştu. 

HEDEFLERİMİZİ KOYMUŞ VE YOLA ÇIKMIŞ BİR TAKIMIZ

 

 Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, hedefi olan bir takım oluşturmaya çalıştıklarını belirterek, yeni sezona iddialı gireceklerini ifade etti. Transfer çalışmalarının teknik ve idari sorumlular tarafından ciddi bir şekilde sürdürüldüğünü anlatan Poyraz, Yapılan titiz çalışmalar sonucunda, gerçekten takıma yararlı olacağına inandığımız dört ismi kadromuza dahil ettik. Hedeflerimizi koymuş ve yola çıkmış bir takımız. Başarı için yapılması gereken her şeyi yapmaya hazırız. Güçlü bir takım oluşturmak için yeni isimlerimizi kadromuza dahil edeceğiz, bu konuda daha zamanımız var diye konuştu.

 

 17 TEMMUZ’DA TOPLANIYORUZ

 

 Yeni bir takım oluşturmaya çalıştıklarına vurgu yapan Sportif Danışman Bünyamin Gezer ise takımın 17 Temmuz gibi bir toplanma sürecine gireceğine işaret etti. Sportif Danışman Gezer: “17 Temmuz gibi takımı toparlayacağız ve kamp konusunda henüz bir yer tespiti yapmadık ama kamp süresince bol maç yapabileceğimiz bir mekanda kampa girmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.