Site Logo

Kahraman kardeŞler Bolu'da kamp yapacaklar

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren şampiyonlar Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Belediyespor Bolu'da kamp yapacaklar..

Kadrosunu güçlendirmeye devam eden Kahramanmaraşspor şuana kadar üç transfer yaptı. . Kamptan önce transfer dosyasını kapatmak isteyen kırmızı-beyazlı ekip, 22 Temmuz'da Kahramanmaraş'a dönüp yeni sezonu açacak.

Kahramanmaraş Belediyespor ise ilk defa katılacağı profesyonel lige hazırlıklı olmak için dokuz futbolcuyla anlaştı. Hedefi 2. Lig olarak belirleyen Kulüp Başkanı Mustafa Semerci, dev denilen takımların yer aldığı liglere ulaşmak istediklerini söyledi.

Sahalar yeniden bakımda

Yeni sezon başlamadan saha ve tesisler de elden geçiriliyor. Her zamankinden bu sene daha çok önem verilen şehirdeki spor sahaları görenleri şaşırtıyor. Geçtiğimiz yıllarda amatör futbolun sahası olarak bilinen Batıpark Sahası'nın onarımından sonra, Kahramanmaraşspor maçlarının yer aldığı 12 Şubat Stadında yapılan bakım ve onarım çalışmaları yapılmıştı. Şuan ise Belediye Sahası toprak zeminden çim zemine geçmiş vaziyette. Hanefi Mahçiçek Stadında ise şuan yeniden çim ekimi yapılıyor.

Haber: KahramanMarasSpor.org