Site Logo

Taraftarlardan bİrlİk beraberlİk yemeĞİ...

Kahramanmaraşspor taraftarlarından Ali Koca, Şeref Dere ve Sitemiz yöneticilerinden Halil Geyik'in organize ettiği birlik beraberlik yemeği büyük ilgi gördü.

 

Mağralı Mahallesinde Bulunan Kebabistan lokantasından düzenlenen yemege Kahramanmaraşspor taraftarlarının Onursal Başkanı Fikret Fındık, Kahramanmaraşspor Yöneticilerinden Osman Gemci, Kulüp Müdürü Numan Polat, Kahramanmaraş Belediyespor Başkanı Mustafa Semerci, Ekrem Spor işletmecisi Ekrem Karaoğlan, Bakkallar ve şekerciler odası Başkanı Şeref Özsoy, Yusuflar Mahallesi muhtarı Nazif Mencik, Serintepe muhtarı Ramazan Gürbak, Alperen ocakları gençlik kolları başkanı Ökkeş Ekberoğlu ve Kahramanmaraşspor taraftarları katıldı.

 

Düzenlenen yemekte Kahramanmaraşspor Başkanı Ferudun Kolat adına Plaketini Osman Gemciye Ekrem Karaoğlan, Kahramanmaraş Belediyespor başkanına Plaketi Fikret Fındık, Kahramanmaraşspor taraftarlarının Onursal başkanı Fikret Fındık'a Plaketini Kahramanmaraş Blediyespor Başkanı Mustafa Semerci Verdi.

 

Bu geceyi organize eden Ali Koca, Halil Geyik ve Şeref Dere'yede gayretlerinden dolayı Fikret Fındık, Mustafa Semerci ve Şeref Özsoy plaket ve forma hediye ettiler.

 

Haber: Kahramanmarasspor.org