Site Logo

Beledİyespor'da İkİ İmza...

2012 -2013 Futbol sezonunda Spor Toto 3. Lig'de mücadele edecek olan Kahramanmaraş Belediyespor, 2 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

HEDEFLERİMİZİ KOYMUŞ VE YOLA ÇIKMIŞ BİR TAKIMIZ

 

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi; Yeni sezon için Transfer çalışmalarının teknik ve idari sorumlular tarafından ciddi bir şekildedevam ediyor. Yapılan titiz çalışmalar sonucunda, gerçekten takıma yararlı olacağına inandığınız iki ismi kadromuza dahil ettik. İnşallah 5 Eylül'e kadar transferlerimizi tamamlamış olacağız. Hedeflerimizi koymuş ve yola çıkmış bir takımız. Başarı için yapılması gereken her şeyi yapmaya hazırız. Güçlü bir takım oluşturmak için yeni isimlerimizi kadromuza dahil edeceğiz, bu konuda daha zamanımız var dedi. Poyraz, hedeflerinin bir üst lige çıkmak olduğunu ve şehirle bütünleşerek bu amaca ulaşacaklarına inandığını da sözlerine ekledi.

1’ER YILLIK SÖZLEŞME İMZALADILAR

 

2011-2012 Futbol sezonuna Adana Demirspor’da başlayan daha sonra ise Denizli Belediyespor’a transfer olan forvet oyuncusu Ali Can Çelik ve Kahramanmaraş Belediyespor’un 2011-2012 Futbol sezonundaki Takım Kaptanı Bünyamin Kılıç'la birer yıllık sözleşme imzalandı. İmzayı atan futbolcular da başarılı olmak için Kahramanmaraş Belediyespor'a geldiklerini kaydettiler. 

 

BANA DUYULAN GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIM

 Kahramanmaraş’a gelerek kendisini mavi-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayan Çelik, “İyi bir kadro kurulduğunu biliyorum. Büyük bir hedef için davet edildim. Sayın Bünyamin Gezer ve Sayın Erol Azgın gibi rüştünü her alanda ispatlamış ve ülkeye mahal olmuş insanlar ile birlikte olmak büyük bir mutluluk. Aynı hedef için ortak bir mücadelenin içinde olacağız. Bana duyulan güveni boşa çıkarmayacağım” diyen çelik; 1988 Adıyaman Gölbaşı Doğumluyum, Futbol’a Gençler birliği alt yapısında futbol’a başladım. Profesyonelliğimi orda oldum. 5 yıl orada futbol oynadıktan sonra Erzurumspor,Adanademirspor, Denizli Belediyespor ve oradan Kahramanmaraş Belediyespor’a geldim.Kahramanmaraş’ta benim memleketim sayılır, Gölbaşılı olduğum için. Ben hedefi olan bir kulübe geldiğimin bilincindeyim. Bana güvenen insanları inşallah mahcup etmem