Site Logo

İŞte yenİ sezon formalarImIz!

2011-12 Sezonunda 3. Lig şampiyonu olarak bir üst lige çıkmayı başaran Kahramanmaraşspor'umuz, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor..

İki yeni transfer yapan kırmızı-beyazlı ekibin, dört futbolcuyla daha anlaşması bekleniyor.

Öte yandan yeni sezon giyilecek formalar da belirlendi. Lotto ile anlaşan Kahramanmaraşspor A.Ş. yönetimi, futbolcuları üç çeşit formayla maçlara çıkaracak. Kendi sahamızda en çok göreceğimiz üst bölüm kırmızı-beyaz çubuklu olacak. Şort ise kulübümüzün üçüncü rengi olan lacivert renginde olup, formaya renk katacak. İkinci formamız ise beyaz ağırlıklı olup, üzerinde ince kırmızı çizgiler olacak. Bu formanın şortu kırmızı ya da beyaz olacak. Alternatif formamız ise mavi renkli olacak. Bunun da üzerlerinde ince kırmızı çizgiler var. Rakip takımın forma renkleri ve sponsor anlaşmasının durumuna göre bu forma kullanılacak.

Henüz göğüs reklamı konusunda bir anlaşmaya varmayan Kahramanmaraşspor A.Ş. yönetimi, Kahramanmaraş'ı en iyi şekilde temsil etmek adına Kahramanmaraş'ın önde gelen firmalarıyla masaya oturmak istediği öğrenildi.

Kurumsal anlamda gelişme sağlayan kulübümüzü tebrik eder, Kahramanmaraşspor taraftarını ise duyarlılığını korumaya davet ediyoruz.

TARAFTAR GRUPLARINA ÇAĞRI

Taraftardan gelen şikayetler üzerine bu vesileyle iki konuda duyuru yapmak istiyoruz. Tribünleri kırmızı-beyaza çevirmek isteyen taraftar gruplarımızın yaptırdığı forma ve tişörtler hakkında iki önemli çağrı var. Bildirilen rahatsızlıklardan birincisi, logomuzun sürekli yanlış kullanımı hakkındadır. Bazen aslan sola dönük oluyor, bazen kırmızı oluyor vs. Şekiller de sık sık farklı tarzlarda yapıldığı görünmektedir. Doğru logoyu sitemizde yüksek kalitede bulabilirsiniz: http://www.kahramanmarasspor.org/site/index.php?category=125 . İkinci husus da bu konuya bağlanabilir. Kulüp logosu yasal olarak her yerde kullanılamaz. Lütfen ürün yaptırmadan önce yönetimden izin alın ve bunu taraftara bildirin. Bu konuda taraftarlarımızın bir çok kuşkusu vardır. Kahramanmaraşspor taraftarının ismine leke düşürülmemesine gayret gösterelim.

KahramanMarasSpor.org