Bayrak & Ata
Site Logo

Ferudun Kolat'tan Kandİl MesajI...

Kahramanmaraşspor A.Ş Başkanı Ferudun KOLAT,  bir mesaj yayımlayarak tüm İslam aleminin ve Kahramanmaraşspor taraftarlarının Miraç Kandili'ni tebrik etti.Başkan Kolat’ın Miraç Kandili mesajı şöyle:"Mübarek üç ayları yaşadığımız şu günlerde içinde büyük hikmetler barındıran Miraç Kandili'ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.Miraç, Peygamber Efendimizin Recep Ayı'nın 27. gecesi Mescid-i Haram'dan Mescid-i Aksâ'ya, oradan semaya, ilâhî huzura yaptığı hikmet yüklü bir yolculuktur.

Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu mübarek gecede, Efendimizin kutlu yolculuğunun anlamını kavramaya, insan olarak vazifelerimizi yerine getirmeye çalışalım. Ailemizin, komşularımızın, yakınlarımızın gönüllerini alalım, dualarımızla dünya üzerinde sıkıntı yaşayan kardeşlerimizin yanında olalım.

Bu duygularla tüm Kahramanmaraş’lıların, ülkemizin ve İslam aleminin mübarek Miraç Kandili'ni tebrik eder, kandilin tüm dünyada insanların huzur, mutluluk, barış ve refah içinde yaşaması için vesile olmasını dilerim." 

Ferudun KOLAT

KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş BAŞKANI